.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Град
    В. Търново
    Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Замислих се доста над това което написа:"До толкова сте свикнали да се разделяте и събирате, че когато сте постоянно заедно вече не се понасяте.Или поне единият не понася другият".В интерес на истината понякога и аз изпадам в такива моменти,но ми минава.Напрегнато ежедневие...всичко си изкарваме един на друг...Не смятам,че той не ме понася и за това стават нещата,моментно-да,както и на мен ми се случва...Вероятна причина наистина може и да е това,че ние до толкова сме свикнали да сме разделени,че не сме научени да живеем заедно...И аз съм му го казвала не веднъж:"и не си научен да водиш връзка-отблизо,всички твои връзки до момента са били от разтояние,включително и нашата."
    Той си е от пет месеца в България,но интензивно от около 2-3 месеца делим един покрив.
    Непоносимост е силна дума ... Не си ме разбрала правилно.Имам в предвид, че по-скоро не му е приятно.Със страшно много хора се случва това.
    Не случайно преди брак, кажи речи всички двойки живеят заедно за определен период от време.От това се разбира дали ще могат да са заедно и за напред.И както често се случва, това не е възможно ... Любовта понякога я има, но като че ли това не е достатъчно.
    Но в крайна сметка, наистина причината е в начинът по който връзката ви е протичала преди това.Затова и ти казах, да продължите, но не и под един покрив.Първо свикнете да сте в една държава, после в един и същи дом.Ако и тогава нещата не потръгнат, мисля сама знаеш какво да правиш.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    "Да му даде това,което не е дал на мен"...Ех,спомени и аз едно време казах това на едно момче... Доста проблеми сте имали,всичко това ви е изнервило на макс.Тъпо ще е,ако скъсате така просто.Седнете и поговорете като големи хора.Обичате се,а това е най-важното!

Град
    ОБИЧАМ СИМОНА
    Седнете и поговорете като големи хора.Обичате се,а това е най-важното!
    +1
    ще ме разплачеш сериозно...

Благодаря на всички,които писаха в темата,засега нещата са ок.Благодаря

Дължа извинение,че така накратко прекратих историята.Нещата между нас са повече от перфектни.Благодаря ви,че дадохте мнения и не подминахте темата,която пуснах!Нямам време да разказвам с подробности...Просто той се дърви прекрасно,дано е преусмислил наистина нещата и му е дошъл акъла... Можете да закючите темата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си