Първоначално написано от
cherubic
А той как се отнесе към думите ти? Забеляза ли болката изписна върху лицето ти докато ги изказваше и се чудеше как да намериш точните, за да разбере, че не искаш да те забравя, но да проумее, че го желаеш повече от всичко, а той не го забелязва? Успя ли да го накараш да се почувства виновен заради, това че пъти подред те е оставял сама в размисли какво да му кажеш, когато той се прибере след като се е разделил с компанията си? Видя ли го как се изгаря отвътре заради, това което ти е сторил?
Мисля, че ти е показал какво е да ти разбият сърцето, но не заради изневяра, друго момиче или закачка, а защото не си на първо място в живота му, в сърцето му....
А дори и да си не може да ти го покаже или поне не знае как ... Ако можеш да ми отговориш на по-горните въпроси ще съм ти благодарна, защото ще разбереш какво е изпитал, когато си изрекла, дори и към него, жестоките си думи... Да бъдеш сама на себе си благодарна, че може би, си го оставила с дупка в душата, чакаща да бъде запълнена...
Съжалявам, че трябваше да написвам всичко това толкова поетично, ако мога така да се изкажа, но наистина ме заболя от спомена, който се отвори в сърцето ми..!