1во искам да те поздравя за смислената тема и дискусия ,която се получи и искам да изкажа и аз какво мисля ....Била съм в твоето положение....вечно виновна...вечно аз да се моля при скандал да се оправят нещата....както каза той сега е сигурен ,че пак ТИ ще си тази ,която ще се смири..ще си затвори очите за пореден път за да е всичко наред....гордостта наистина е доста фатална в такива моменти... Аз пък бих те посъветвала наистина да стискаш и да почакаш той да те потърси...по някъкъв начин да ти покаже че има нужда да си до него...знам колко е гадно и мъчително (поне при мен е така) ..но знам също ,че всеки един човек има нужда да бъде оценен още повече в такова обстоятелсво,в такава връзка ,в която си се раздал до край...Искам да те подкрепя за крачката ,която си направила и да ти кажа никога да не се замисляш дали случайно си сгрешила....Надявам се искрено той да се усети и да разбере ,че ако един път дойде да ти почука на вратата и с треперещ глас ти каже че те обича и че си му необходима ,няма да е по-малко мъж....Успех!