Първоначално написано от
suitable
От както ти прочетох първото мнение и просто станах нещо като роб на тази тема.. сега продължавам да чета и ту си мисля да пропусна всякакви следващи коментари от моя страна, но някак ми се струваш прекалено човечна и нежна и просто защото съм извън проблема, затова го виждам така добре. Ясно е, че наистина си луднала по него доста.. Още от началото, когато долу-горе се запознах с историята ми стана що-годе ясно цялото положение и тогава се впечатлих от правилния избор, който си взела, а сега след като си му се обадила вярвам, че си направила ужасна грешка.. и другото, което е.. като чета как се е държал той и всичко останало.. просто се отвращавам от подобни хора.. според мен си те води, както си желае.. понеже и аз съм момче и някак си представям как се е държал, съдейки по историите, които приятелите ми са разказвали.. Просто.. всичко ще мине.. ако не сега, то след време и ще видиш, че продължавайки да бъдеш с него е било грешка.. Повече нямам какво да кажа, първо защото - кой съм аз, че да се заслушаш в съвета ми и второ: решението си е изцяло твое.. Това, че си писала темата тук, в този форум се обезсмисли, веднага след като си му се обадила.. Няма как да те подкрепим, след като вървиш срещу самата себе си..