- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бихте направили на мое място?
Проблемът ми е следния.. С приятеля ми сме заедно от 2 години.Винаги ми е казвал колко ме обича и т.н. и аз винаги мислех, че никога няма да ми изневери.Но сгреших.Той сам си призна и каза, че не имало нищо повече от секс, че даже не му е ило хубаво и че е разбрал че иска само мен, от което ест. не ми стана по-добре.Въпросът ми е към тези които могат да споделят или да дадат някакво мнение ако са преживели същото- дали ще ми стане по-добре ако му го върна (не за да го нараня, а за да не се чувставм толкова предадена)?Благодаря предварително на тези, които са прочели темата и на тези, които могат да дадат мнение.
Аз с моята глупава и куха глава ти казвам да не повтаряш мои грешки. Не бъди повече с този човек, за да ти изневери значи е имало някаква причина - независимо дали сериозна или несериозна, той не заслужава повече да бъде с теб. А щом скъсате, никога пак не се връщай при него .. Има една много хубава приказка " За бивши и неверници не ми говори, за да са такива - има причина". И не му връщай нищо, както се казва " Заради наш Иванчо, курва не ставай".
Envoi moi ! ;]
Не връщай нищо-това са детски истории.Или му прости или не - това са ти вариянтите.Просто трябва хубаво да помислиш и да си изясниш ситуацията.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
не мисля че ако му го върнеш ще ти стане по-добреПървоначално написано от bEbsI
![]()
Аз съм била в такава ситуация и разбирам напълно болката и яростта ти, но няма абсолютно никакъв смисъл да му връщаш или такива неща... Най-много ако му изневериш и ти, да се почувстваш по-зле от постъпката си...Първоначално написано от xhaxha
Аз по принцип гледам на нещата от един специфичен ъгъл и бих казала, че всеки има право да получи шанс да се докаже независимо колко се е провинил ! Ти от своя страна ще трябва да решиш дали ще му дадеш този шанс или ще му отнемеш правото да се докаже... Мога да ти развия тази теория доста, но мисля че това е достатъчно![]()
Успех с решението![]()
Come out, come out wherever you are...
Миличка, знам какво ти е, но и знам какъв е най-ефикасният лекПървоначално написано от xhaxha
Аз като бях ученичка 10клас и ми се случи почти същата история. Ходех доста дълго време с едно момче, което много обичах, но един ден той ми изневери и аз разбрах от самият него. Каза че бил пиян и просто не се сържал. Простих му, но все пак исках да видя какво е да изневериш. И много ми хареса! Подържах го още известно време и се видя, че до никъде няма да стигнем и толкос...
Той ти е изневерил и може би и несъзнателно, но го е направил и ти трябва да опиташ с поне 2-3ма души за да разбереш ще ти е хубаво ли. И ако да, трябва да го зарежеш![]()
Изневярата не е отмъщение, а желание! Това е моят съвет: прави го колкото имаш и с когото имаш нужда!
Никой не е твърде малък за мен!
И аз съм на мнение, че няма да ти стане по- хубаво ако и ти постъпиш като него, защото замисли се?.. Ти ли найстина искаш да правиш секс с някои си там или просто го правиш за отмъщение? Отговори си и сама ще стигнеш до извода, че ако го направиш ще се почувстваш виновна и с една дума нае*ана от някой към когото нямаш чувства..
От друга страна мисля, че ние сме хора и няма човек който да не е грешил волно или неволно. Има една приказка "Нека невинния пръв да хвърли камъка!" .. Така че аз съм на мнение, че един човек винаги трябва да получи втори шанс, с който найстина да докаже че е сгрешил. Ако си пропилее и този шанс, значи наистина не е човекът за теб. Аз съм с моя приятел горе долу също толкова време като теб и до сега не сме имали изневери и големи караници, но ако на мен ми се беше случило същото щях да постъпя така както ти казах.
Все пак ти си решаваш. Ние тук просто ти даваме съвети, но единствено ти сама трябва да решиш как да постъпиш като последваш сърцето си! Успех![]()
егати простото гадже дет го имаш как ще си признае еи така мале мале , голяма излагация за мажете .
А от каде си сигурна че изобщо ти е изневерил , може просто еитака да го е казал да види ти какво ще направиш , дали ще му го върнеш.
Що него пита с коя ти е изневерил откаде я е намерил и т.н да разбереш малко за нея , а може и да я питаш дали е вярно ако я намериш.
аз не бих се върнала при него.. щом веднъж го е направил.. значи щес е повтори![]()
Ааа всички момичета казват да го оставиш... Аз като момче мисля,че щом сам си е признал значи наистина съжалява, нооо това зависи от момчето и характера муу и трябва сама да решиш какво да правиш![]()
Love is name, sex is game s0 that's why every boy forget the name and just play the game !?!!!
Виж сега на мен ми се е случвало и първосигнално съм го връщала. Ако искаш да ти стане по-малко болезнено за случилото се давай, изневерщвай, но знай че с връзката ти е свършено...
П.П. Това че някой се е държал като говедо не означава че и ти трябва да ставаш говедо
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
ако след това което е станало отношенията ви между вас са добре недей да се разделяш с него заради някаква грешка всеки греши
щом си е признал според мен показва че държи на теб недей да си го връщаштова са лапешки работи нищо няма да спечелиш стова
Абсолютно същата история имам и аз. Разбрах обаче около 10 месеца по-късно (скоро) след като сме скъсали вече. Каза ми същите неща.. Ддз на мен не ми стана гадно, защото познавам момичето и се имам за повече стока от нея, даже го бъзиках и той се сдуха на макс имаше яко съжалявам
. Незнам за съвет ако го харесваш много даже не повдигай въпроса, но по някакъв начин си го дръж изкъсо.
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
ако смяташ, че ще те направи по щастлива това да му изневериш и да 'му го върнеш'..действай...но за мен не е това начина...не мога да ти обесня защо...но се пак мисля че трябва да му дадеш втори шанс...вярно е ИЗНЕВЕРИЛ ти е, но две години не са малко и може би наистина не е имал чувства към въросното момиче ...а и щом си го признава значи държи на теб иска да нняма тайни между вас защото мн по лесно е ако си замълчи..така не рискува нищо![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
И аз те съветвам да не си връщаш - прости му или се разделете, решението е твое. Може би наистина нищо не е значело за него, може би наистина много съжалява... ти преценяваш дали да му простиш, но не му го натяквай и не му прави напук - ако започнете да си правите напук, нещата автоматично ще тръгнат рязко надолу.
Извери му и ти и после късайте..![]()
Според мен щом ти е изневерил, значи нещо го е подтикнало към това и не може да ти излиза с евтините оправдания че дори не му е било кеф и така на татака.. А направил ли го е веднъж и ти му простиш.. той може да си помисли друг пут пак да ти изневери като ще си каже "оо ама тя един път ми прости и сега ще ми прости".. Помисли си добре какво ще правиш!
А до колкото дали да му го вращаш-НЕДЕЙ.. Не си заслужава!!![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Абе кеф си му е било, ама сега му е гузно - за дали да изневеряваш - ми няма да ти стане по-добре, ама може и да разбереш как се чувства той всъщност. А за дали да му простиш - ами ако си решила да се жениш за него мисли дали да му прощаваш. Ако си на 16-17 години - зарязвай го, така или иначе ще дойдете до тоя момент и по-добре да не си губиш младините![]()
Едва ли мога да дам добър съвет като не съм го изпитвал, но според мен няма да ти стане по-добре, ако направиш същото...може да съжаляваш.Ако не му вярваш просто прекрати връзката...но ако съжалява и виждаш това може да му простиш...в крайна сметка ти трябва да вземеш решението,ако си заслужава да си с него...защо не =)
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Аз първо не бих му простила такова нещо щом е с мен начи забравя другите,направи ли го веднаж какво му пречи и втори и трети и т.н. и второто е че не бих му отварнала със същото няма смисал да го правиш![]()
otreji mu patkata i go zareji![]()
![]()
da vidim posle na koi i kak she izneverqva
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Зарежи го.... направил ли го е веднъж ще повтори...И какви са тия глупости... "за да разбере, че иска само мен" ...
![]()
Или с един човек или не... дай да те мине целия квартал, за да разбереш, че искаш еди кой си... айде не на мен тия...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
изневери му и ти, ела да се чукаме.