- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бихте направили на мое място?
++1Първоначално написано от Hilary_
![]()
zashto sichki kazvate da go zareje , tfa ne se li proshtava?! oshte poveche ot samiq nego go si nauchila fakta ,znachi mu puka za teb , a ako ti go obichash bi mu prostila
Щом веднъж го е направил и си му простила е го направи пак...
тръгни си и не се връщай никога при него, колкото и да те боли .. за добро е Повярвай ..
мъжете често ЛЪЖАТ...знам,че не те успокоих даже никак,нооо...Аз ако съм на твое място..не знам...няма да продължа с този човек...Щом ти е изневерил,хъх,момичето ли го е карало!?Как така не му е било хубаво..бля бля...несвързано ми звучи версията му...![]()
Не е нужно да му изневеряваш и ти!Ако го обичаш наистина му дай шанс...но да не стане така че пак да ти сложи рога.
Обаче трябва да се има и в предвид че той си е признал,а не е лъгал...така че...решението е твое!много ще те боли ако се разделите,но ще стане същото ако пак те нарани!
[/list]
Това е много време .. но за жалост е нещо което в последно време се случва доста често. Я по-добре си намери някой друг .. веднъж живееш все пак![]()
Аз принципно винаги съм била ЗА 2рия шанс,така ако стане издънка 2ри път ще знам,че съм направила всичко,което е зависело от мен за тази връзка.В момента,в който се злоупотреби и с този шанс,обаче,всичко приключва.
Първоначално написано от angellove
Щом сам ти го е казал, значи не му е вси едно за теб или за връзката ви... Не му изневерявай, по този начин може да изневериш и на себе си!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------
Искам да разбера решението ти![]()
![]()
![]()
Не се занимавай повече ... ако дружиш с идиот най-вероятно и той прави същото![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Аз с моята глупава и куха глава ти казвам да не повтаряш мои грешки. Не бъди повече с този човек, за да ти изневери значи е имало някаква причина - независимо дали сериозна или несериозна, той не заслужава повече да бъде с теб. А щом скъсате, никога пак не се връщай при него .. Има една много хубава приказка " За бивши и неверници не ми говори, за да са такива - има причина". И не му връщай нищо, както се казва " Заради наш Иванчо, к***а не ставай".
+ 1000000000000000000000000000000000000000![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Твоят проблем в последно време се среща все повече и повече
кратката заблуда която се нарича любов те кара да му простиш а в него да провокираш повторни изневери за който ти може и да не узнаеш. Проблемът ти идва от това , че ти по никакъв начин не му показваш обидата си към него . Явно си мислила това , че нещо не си му дала ! НЕ Е ТАКА ! Просто той го е направил от любопитство , любопитство което не трябва да се забравя от другия партньор ! АКО АЗ СЪМ НА ТВОЕ МЯСТО ТЕ БИХ ПРОСТИЛ ТОВА ! ПРОСТИШ ЛИ ТОЛКОВА ЛЕСНО ТИ ПОКАЗВАШ , ЧЕ ЛЮБОВТА Е ПО - СИЛНА ОТ РАЗУМЪТ ТИ!
НЕ ЗАБРАВЯЙ ТОЛКОВА ЛЕСНО !
АМИ АКО ТИ БЕШЕ НА НЕГОВО МЯСТО ТОЙ ЩЕШЕ ЛИ ДА ТИ ПРОСТИ?
Това ще е най - тъпото нещо ако тя го направи по простата причина , че тя ще му падне под моралното и интелектуалното поведение!Първоначално написано от diksi
Ако мислиш, че си струва му прости. Се пак ти е казал истината, независимо че боли и не е приятна истината е по-ценна от лъжата. Евала на момчето, а относно тебе: Недей да му го връщаш, защото после ще се чувстваш много по-виновна, отколкото сега се чувстваш обидена!
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
прости ли тя доказва , че любовта и надделява да не се карат да са заедно но тя винаги да си има едно на ум!Първоначално написано от Dollystar
Бих си отрезал безименния пръст ня лявата ръка с манара
Говнааааааааааа
Първо искам да благодаря на всички за мненията и съветите ви.И въпреки че всички ми казвае да го оставя, аз реших да му простя.Винаги ще го има и това, че щом съм му го простила един път, той ще мисли че ще му се разминава винаги.Но аз просто искам да вида какво ще стане после и дали тези години са били просто загубено време.Сега съм на 18, той е на 20 и си има време за всичко.И аз вярвам във втория шанс и мисля, че всеки прави грешки ( дори и аз съм му причинявала нещо подобно).Поговорихме си доста сериозно и разбрах какво го е накарало да го направи и какво мисли той за цялата тази работа.Няма нито да го държа из късо, ното да му звъня по 10000 пъти за да знам къде е какво прави.Ако го напави пак (след като видя колко много ме нарани) съм сигурна, че ще ми каже и това ще значи че просто не иска да е с мен.А аз не искам да сам с човек, който не желае да е с мен...
Дай му втори шанс, но и последен такъв, ако се издъни пак.
А относно 'връщането'. По-добре не падай толкова ниско. Унизително и жалко е за самата теб, че си проявила подобна слабост. Какво ще се промени, ако му изневериш и ти? Единствено начинът ти на мислене. Щом е само това, можеш да си го промениш и без да изневеряваш с когото и да било. Тъпо е просто.
Пък и после като те ядоса, винаги можеш да му напомниш, че ти е изневерил, а ти си му простила.Докато ако изневериш и ти, няма да можеш да си отвориш устата, защото и ти ще си съгрешила. ^^
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
малее казвай му КРАЙ и чао и тва е.. кво са занимаваш с тоя..![]()
Най-великото нещо, което някога ще научиш, е да обичаш и да бъдеш обичан в замяна !!!