.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Зарежи го.... направил ли го е веднъж ще повтори... И какви са тия глупости... "за да разбере, че иска само мен" ... Или с един човек или не... дай да те мине целия квартал, за да разбереш, че искаш еди кой си... айде не на мен тия...
    ++1

zashto sichki kazvate da go zareje , tfa ne se li proshtava?! oshte poveche ot samiq nego go si nauchila fakta ,znachi mu puka za teb , a ako ti go obichash bi mu prostila

Град
    Монтана
    Щом веднъж го е направил и си му простила е го направи пак...

Град
    София
    тръгни си и не се връщай никога при него, колкото и да те боли .. за добро е Повярвай ..

мъжете често ЛЪЖАТ...знам,че не те успокоих даже никак,нооо...Аз ако съм на твое място..не знам...няма да продължа с този човек...Щом ти е изневерил,хъх,момичето ли го е карало!?Как така не му е било хубаво..бля бля...несвързано ми звучи версията му...

Не е нужно да му изневеряваш и ти! Ако го обичаш наистина му дай шанс...но да не стане така че пак да ти сложи рога. Обаче трябва да се има и в предвид че той си е признал,а не е лъгал...така че...решението е твое!много ще те боли ако се разделите,но ще стане същото ако пак те нарани! [/list]

Това е много време .. но за жалост е нещо което в последно време се случва доста често. Я по-добре си намери някой друг .. веднъж живееш все пак

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Аз принципно винаги съм била ЗА 2рия шанс,така ако стане издънка 2ри път ще знам,че съм направила всичко,което е зависело от мен за тази връзка.В момента,в който се злоупотреби и с този шанс,обаче,всичко приключва.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Супер фен Аватара на diksi
    Щом сам ти го е казал, значи не му е вси едно за теб или за връзката ви... Не му изневерявай, по този начин може да изневериш и на себе си!!!
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Искам да разбера решението ти

Не се занимавай повече ... ако дружиш с идиот най-вероятно и той прави същото
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Аз с моята глупава и куха глава ти казвам да не повтаряш мои грешки. Не бъди повече с този човек, за да ти изневери значи е имало някаква причина - независимо дали сериозна или несериозна, той не заслужава повече да бъде с теб. А щом скъсате, никога пак не се връщай при него .. Има една много хубава приказка " За бивши и неверници не ми говори, за да са такива - има причина". И не му връщай нищо, както се казва " Заради наш Иванчо, к***а не ставай".

+ 1000000000000000000000000000000000000000
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Твоят проблем в последно време се среща все повече и повече
    кратката заблуда която се нарича любов те кара да му простиш а в него да провокираш повторни изневери за който ти може и да не узнаеш. Проблемът ти идва от това , че ти по никакъв начин не му показваш обидата си към него . Явно си мислила това , че нещо не си му дала ! НЕ Е ТАКА ! Просто той го е направил от любопитство , любопитство което не трябва да се забравя от другия партньор ! АКО АЗ СЪМ НА ТВОЕ МЯСТО ТЕ БИХ ПРОСТИЛ ТОВА ! ПРОСТИШ ЛИ ТОЛКОВА ЛЕСНО ТИ ПОКАЗВАШ , ЧЕ ЛЮБОВТА Е ПО - СИЛНА ОТ РАЗУМЪТ ТИ!

НЕ ЗАБРАВЯЙ ТОЛКОВА ЛЕСНО !
    АМИ АКО ТИ БЕШЕ НА НЕГОВО МЯСТО ТОЙ ЩЕШЕ ЛИ ДА ТИ ПРОСТИ?

Цитирай Първоначално написано от diksi
    Щом сам ти го е казал, значи не му е вси едно за теб или за връзката ви... Не му изневерявай, по този начин може да изневериш и на себе си!!!
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Искам да разбера решението ти
    Това ще е най - тъпото нещо ако тя го направи по простата причина , че тя ще му падне под моралното и интелектуалното поведение!

Голям фен Аватара на Dollystar
    Ако мислиш, че си струва му прости. Се пак ти е казал истината, независимо че боли и не е приятна истината е по-ценна от лъжата. Евала на момчето, а относно тебе: Недей да му го връщаш, защото после ще се чувстваш много по-виновна, отколкото сега се чувстваш обидена!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Ако мислиш, че си струва му прости. Се пак ти е казал истината, независимо че боли и не е приятна истината е по-ценна от лъжата. Евала на момчето, а относно тебе: Недей да му го връщаш, защото после ще се чувстваш много по-виновна, отколкото сега се чувстваш обидена!
    прости ли тя доказва , че любовта и надделява да не се карат да са заедно но тя винаги да си има едно на ум!

Цитирай Първоначално написано от Amatue
    Твоят проблем в последно време се среща все повече и повече
    кратката заблуда която се нарича любов те кара да му простиш а в него да провокираш повторни изневери за който ти може и да не узнаеш. Проблемът ти идва от това , че ти по никакъв начин не му показваш обидата си към него . Явно си мислила това , че нещо не си му дала ! НЕ Е ТАКА ! Просто той го е направил от любопитство , любопитство което не трябва да се забравя от другия партньор ! АКО АЗ СЪМ НА ТВОЕ МЯСТО ТЕ БИХ ПРОСТИЛ ТОВА ! ПРОСТИШ ЛИ ТОЛКОВА ЛЕСНО ТИ ПОКАЗВАШ , ЧЕ ЛЮБОВТА Е ПО - СИЛНА ОТ РАЗУМЪТ ТИ!

НЕ ЗАБРАВЯЙ ТОЛКОВА ЛЕСНО !
    АМИ АКО ТИ БЕШЕ НА НЕГОВО МЯСТО ТОЙ ЩЕШЕ ЛИ ДА ТИ ПРОСТИ?
    +1000000000000

Бих си отрезал безименния пръст ня лявата ръка с манара
    Говнааааааааааа

Първо искам да благодаря на всички за мненията и съветите ви.И въпреки че всички ми казвае да го оставя, аз реших да му простя.Винаги ще го има и това, че щом съм му го простила един път, той ще мисли че ще му се разминава винаги.Но аз просто искам да вида какво ще стане после и дали тези години са били просто загубено време.Сега съм на 18, той е на 20 и си има време за всичко.И аз вярвам във втория шанс и мисля, че всеки прави грешки ( дори и аз съм му причинявала нещо подобно).Поговорихме си доста сериозно и разбрах какво го е накарало да го направи и какво мисли той за цялата тази работа.Няма нито да го държа из късо, ното да му звъня по 10000 пъти за да знам къде е какво прави.Ако го напави пак (след като видя колко много ме нарани) съм сигурна, че ще ми каже и това ще значи че просто не иска да е с мен.А аз не искам да сам с човек, който не желае да е с мен...

Дай му втори шанс, но и последен такъв, ако се издъни пак.

А относно 'връщането'. По-добре не падай толкова ниско. Унизително и жалко е за самата теб, че си проявила подобна слабост. Какво ще се промени, ако му изневериш и ти? Единствено начинът ти на мислене. Щом е само това, можеш да си го промениш и без да изневеряваш с когото и да било. Тъпо е просто.

Пък и после като те ядоса, винаги можеш да му напомниш, че ти е изневерил, а ти си му простила. Докато ако изневериш и ти, няма да можеш да си отвориш устата, защото и ти ще си съгрешила. ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

малее казвай му КРАЙ и чао и тва е.. кво са занимаваш с тоя..
    Най-великото нещо, което някога ще научиш, е да обичаш и да бъдеш обичан в замяна !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си