.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

вие какво бихте ме посъветвали - да си му го кажа ли направо

Здр.
    Моята историйка започна на скоро.Харесвам си едно момче от моя блок.Oт 2-3 седмици насам съм адски , снощи даже седна до мен и си говорихме общи работи,даже ме заговаря по някой път като ме види но пак за общи неща...по скайпа все аз трябва да пиша първа той играе някви игри там и няма шанс да се сети за мен дайте съвет как да му покажа,че не ми е безразличен.Обмислих варианта да си му го кажа направо по скайпа ам после ще се спека на макс като го видя вие какво бихте направили на мое място

Голям фен
    Бих ти казал да пораснеш

Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Бих ти казал да пораснеш
    ИиИиИИ направо му го кажи,и не по skyp-e,а лично

знам че е тъпо по skype но ще ме е срам лично да му го кажа..аз съм мн срамежлива ужас.. а и в повечето случаи не сме сами...ок ако реша да му го кажа как да започна

Щом по скайп не става... като го видиш го заговори не за "общи неща". И някакси му покажи, че не ти е безразличен :P
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Ми като начало започни да се държиш някак си по-мило , закачай се , пофлиртувай малко , покажи му , че го харесваш . Тъпо е просто да го лепнеш там , а иначе да се държиш все едно не го познаваш .

Фен
    Град
    Рая
    Говори лице в лице

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Ми като начало започни да се държиш някак си по-мило , закачай се , пофлиртувай малко , покажи му , че го харесваш . Тъпо е просто да го лепнеш там , а иначе да се държиш все едно не го познаваш .
    Да,точно!Ако не си му дала никакви сигнали и изведнъж му го изръсиш ще се панира...сближи се с него и после си му кажи всичко в очите,нищо няма да загубиш.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Да,точно!Ако не си му дала никакви сигнали и изведнъж му го изръсиш ще се панира...сближи се с него и после си му кажи всичко в очите,нищо няма да загубиш.
    Съгласна съм
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Бих ти казал да пораснеш
    +1 Това определено е най-правилното нещо,което можеш да направиш на този етап

аз ако бях на твое място като си седим там и си говорим 6тях да го погледна в о4ите не за 2-3 сек ми малко пое4е и тои 6е разбере намека а ако има6 хубави о4и4ки 6анса е по голям да се осъзнае аа ако опита6 леко да се приближи6 к1м лицето му кои знай ако и тои се приближии 6те има и после си4ко е ок ама ако не се приближи и погледа не му е достат14ен да разбере му кажи лице в лице !!
    Life`s a Climb,It`s hArt to go to the peaK,but get there the view is great!!!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Кажи му направо, че го харесваш... няма от какво да се спичаш...

Нищо не му казвай по-дорбе.

Просто се посближете и се задявайте, ала бала - ама не му признавай чувства, тъпо е. И обикновено ефектът от признаването е отрицателен. Особено на такъв ранен етап.

Не ми се обяснява защо, имам поне 657453 такива поста с обяснения защо признаването на чувства е лоша работа. Но ти само ми повярвяй.

Тия обяснения в любов смърдяяяяяяяят.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Съгласна съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си