.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Да отида ли на козметик?

здравейте
    много се надявам вие да ми помогнете защото съм само на 13 и не мога да отида на козметик..мисля че съм твърде малка ..
    имам косми по корема целия гръб и много искам да ги махна ..не искам да ги изрусявам ! ..момиче съм и е грозно да ходя като горила .. та моля ви помогнете кажете как да ги махна тези отвратителни косми

второто нещо е че имам пъпки по дупето и краката ..отново казвам че вече варианта за козметик почти съм го изключила а и майка ми едва ли ще се съгласи въпреки че не е нужно да знае всичко..
    дали ще помогне крем Здраве или някакъв друг ..

Заглавието на темата трябва да е описателно
    krem4et0

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Защо да не отидеш на косметик?
    Това,че ис на 13 не е никакъв проблем
    Иначе може с епилатор..
    всъшност малко ще ти е трудно на гърба бе
    Може да помолиш майка си за помощ примерно..
    Но според мен иди на козметик
    На същото мнение съм и аз

Защо да не отидеш на косметик?
    Това,че ис на 13 не е никакъв проблем
    Иначе може с епилатор..
    всъшност малко ще ти е трудно на гърба бе
    Може да помолиш майка си за помощ примерно..
    Но според мен иди на козметик
    ами от епилатора косъмчетата няма ли да станат по тъмни и твърди когато пораснат пак

Така ще станат ако ги минеш със бръсначката
    Може да пробваш и с кола маска също..
    но мисля, че пак ще ти е необходима помощ
    много ти благодаря .. ще опитам с епилатор
    а някой да каже нещо за пъпките по дупето и краката само козметик ли е решение на проблема

в какъв смисъл какви са?

ами не е обрив
    от доста време ги има и си мислех че от само себе си ще се махнат но още са там

Абе вие сте много интересни деца ,, кажи на майка си за този проблем , ние какво можем да ти помогнем ? Не искаш на козметик да идеш имаш пъпчици по дупето и ние как можеш мила да ти помогнем? Говори с майка си , кажи й , че идва лято искаш да носиш потничета .. с гръб , без гръб имаш проблем и го решете двете ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Абе вие сте много интересни деца ,, кажи на майка си за този проблем , ние какво можем да ти помогнем ? Не искаш на козметик да идеш имаш пъпчици по дупето и ние как можеш мила да ти помогнем? Говори с майка си , кажи й , че идва лято искаш да носиш потничета .. с гръб , без гръб имаш проблем и го решете двете ..
    Съгласна съм.
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    +1

ако редовно ползваш епилатора, ще станат даже по- тънки

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    po g1rba s epilatora nqma da stane za6toto stryktyrata im e takava 4e sa po t1nki i nqma da gi zaxvane.
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Ами мацка имаш ли еполатор?Ако имаш си ги махни на коремчето сама с епилатор, а майка ти да ти ги махне на гърба с епилатора.Но ако нямаш или накарай майка ти да ти купи или си купи кола маска и с нея ги махай.

Re: Да отида ли на козметик?

Цитирай Първоначално написано от lqlqlqlql
    здравейте
    много се надявам вие да ми помогнете защото съм само на 13 и не мога да отида на козметик..мисля че съм твърде малка ..
    имам косми по корема целия гръб и много искам да ги махна ..не искам да ги изрусявам ! ..момиче съм и е грозно да ходя като горила .. та моля ви помогнете кажете как да ги махна тези отвратителни косми

второто нещо е че имам пъпки по дупето и краката ..отново казвам че вече варианта за козметик почти съм го изключила а и майка ми едва ли ще се съгласи въпреки че не е нужно да знае всичко..
    дали ще помогне крем Здраве или някакъв друг ..

Заглавието на темата трябва да е описателно
    krem4et0
    аз пък не мисла че имаш нужда от козметик. Приятелката ми е на 16 и не ходи..а аз пак си я харесвам
    Мен тва нее ме притеснява :P

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    кфи косми по гърба на 13 ? и то момиче... вие да не сте мечки бе!
    то густо, то пусто

Цитирай Първоначално написано от Joc
    кфи косми по гърба на 13 ? и то момиче... вие да не сте мечки бе!
    то тва са по скоро мъхчета но искам да ги махна

а и да не забравя благодаря за милото изказване

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    съжелявам всъщност, но ако се притесняваш от това отивай на козметик, 13 години... не си кой знае колко малка. Все пак вече можеш ти да си прецениш
    то густо, то пусто

^еми кажи на майка си или най-добре с епилатор или кола маска може и на козметик

Голям фен
    Е добре де,щом са само мъхче по гърба(даже и да е тъмен мъх) защо ти е да се занимаваш да го махаш.Ако започнеш сега,цял живот ще трябва да се обезкосмяваш освен на всички други места по тялото И там също.А и е възможно след като го премахнеш това мъхче да израстнат вече съвсем оформени КОСМИ и да стане по-зле.Не знам колко ти е космат гърбът но ще ти кажа да не си усложняваш живота с такива неща и да се чувстваш добре в кожата си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си