- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да отида ли на козметик?
здравейте
много се надявам вие да ми помогнете защото съм само на 13 и не мога да отида на козметик..мисля че съм твърде малка ..
имам косми по корема целия гръб и много искам да ги махна ..не искам да ги изрусявам ! ..момиче съм и е грозно да ходя като горила .. та моля ви помогнете кажете как да ги махна тези отвратителни косми
второто нещо е че имам пъпки по дупето и краката ..отново казвам че вече варианта за козметик почти съм го изключила а и майка ми едва ли ще се съгласи въпреки че не е нужно да знае всичко..
дали ще помогне крем Здраве или някакъв друг ..
Заглавието на темата трябва да е описателно
krem4et0
ами от епилатора косъмчетата няма ли да станат по тъмни и твърди когато пораснат пакПървоначално написано от dedencety
много ти благодаряПървоначално написано от dedencety
.. ще опитам с епилатор
а някой да каже нещо за пъпките по дупето и краката само козметик ли е решение на проблема
в какъв смисъл какви са?
ами не е обрив
от доста време ги има и си мислех че от само себе си ще се махнат но още са там![]()
Абе вие сте много интересни деца,, кажи на майка си за този проблем , ние какво можем да ти помогнем ? Не искаш на козметик да идеш имаш пъпчици по дупето и ние как можеш мила да ти помогнем? Говори с майка си , кажи й , че идва лято искаш да носиш потничета .. с гръб , без гръб имаш проблем и го решете двете ..
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Съгласна съм.Първоначално написано от sladkish_14
Stay up all night with the stars *
ако редовно ползваш епилатора, ще станат даже по- тънки![]()
po g1rba s epilatora nqma da stane za6toto stryktyrata im e takava 4e sa po t1nki i nqma da gi zaxvane.
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Ами мацка имаш ли еполатор?Ако имаш си ги махни на коремчето сама с епилатор, а майка ти да ти ги махне на гърба с епилатора.Но ако нямаш или накарай майка ти да ти купи или си купи кола маска и с нея ги махай.
аз пък не мисла че имаш нужда от козметик. Приятелката ми е на 16 и не ходи..а аз пак си я харесвамПървоначално написано от lqlqlqlql
Мен тва нее ме притеснява :P
кфи косми по гърба на 13 ? и то момиче... вие да не сте мечки бе!![]()
то густо, то пусто
то тва са по скоро мъхчета но искам да ги махнаПървоначално написано от Joc
а и да не забравя благодаря за милото изказване
съжелявам всъщност, но ако се притесняваш от това отивай на козметик, 13 години... не си кой знае колко малка. Все пак вече можеш ти да си прецениш
то густо, то пусто
^еми кажи на майка си или най-добре с епилатор или кола маска може и на козметик![]()
Е добре де,щом са само мъхче по гърба(даже и да е тъмен мъх) защо ти е да се занимаваш да го махаш.Ако започнеш сега,цял живот ще трябва да се обезкосмяваш освен на всички други места по тялото И там също.А и е възможно след като го премахнеш това мъхче да израстнат вече съвсем оформени КОСМИ и да стане по-зле.Не знам колко ти е космат гърбътно ще ти кажа да не си усложняваш живота с такива неща и да се чувстваш добре в кожата си
![]()