.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

***помощ не отслабвам***

Здравейте.Искам да отслабна.Е не казвам, че съм дебела, както някои клечки, които си го въобразяват, а просто искам да съм по слаба, тъй като не съм и келчка чак.Та имам един проблем-от 2 месеца не съм яла хляб, сладко си позволявам 2 пъти в месеца, мазно почти не ям, спортувам и пазя лунната диета и съм свалила само 1 кило Явно нещо организма не ми е неред.И ям даже супер млако.Какво да направя за да сваля 3-4 килограма?

Спорт ...
    Отиваш във фитнеса правиш една седмица само степер колело ... може и за рцете нещо след това отиваш при някой инструктор там ( повечето са яки няма да имаш проблем ) и му казваш какво искаш само с ограничаване на храната нищо няма да стане
    Ако свалиш 3-4 кг първата седмица недей да спираш щото ще стане йойо ... и после много ще съжеляваш
    Ако не ти се ходи на фитнес пък ...
    оня ден четах една статия тука как да се стегнем в 5 стъпки прочети я в домашни условия вече 5 дени ги правя тея неща и съм много доволна

Успех

Цитирай Първоначално написано от PaulaSandr3z
    Спорт ...
    Отиваш във фитнеса правиш една седмица само степер колело ... може и за рцете нещо след това отиваш при някой инструктор там ( повечето са яки няма да имаш проблем ) и му казваш какво искаш само с ограничаване на храната нищо няма да стане
    Ако свалиш 3-4 кг първата седмица недей да спираш щото ще стане йойо ... и после много ще съжеляваш
    Ако не ти се ходи на фитнес пък ...
    оня ден четах една статия тука как да се стегнем в 5 стъпки прочети я в домашни условия вече 5 дени ги правя тея неща и съм много доволна

Успех
    Ей не прочете ли?Писах, че спортувам.Ходя 2 пъти седмично на тренировки по спортна гимнастика, и даже правя 1-2 пъти седмично една много изморителна аеробика която е 1 часи 15 минути.И с тва не става А и пропуснах да кажа, че всеки ден си и ходя пеша.

Re: ***помощ не отслабвам***

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Здравейте.Искам да отслабна.Е не казвам, че съм дебела, както някои клечки, които си го въобразяват, а просто искам да съм по слаба, тъй като не съм и келчка чак.Та имам един проблем-от 2 месеца не съм яла хляб, сладко си позволявам 2 пъти в месеца, мазно почти не ям, спортувам и пазя лунната диета и съм свалила само 1 кило Явно нещо организма не ми е неред.И ям даже супер млако.Какво да направя за да сваля 3-4 килограма?

Ми как щи е наред организма , като сама на свой гръб му прилагаш разни лунни диети и такива глупости ! Странно е защо си мислите , че тези диети са за вас , диети от сорта на 90 дневни и т.н са за жени / мъже в зряла възраст .. майка ми пазеше тази диета , а е на 43 .. И то и се наложи след операция ,, Сами си сасипвате организма пък после кво ми е ? Е такова ти е ! Иди на лекар и на диетолог , консултирай се пък после ако искаш само комари яж 5 месеца !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14

Ми как щи е наред организма , като сама на свой гръб му прилагаш разни лунни диети и такива глупости ! Странно е защо си мислите , че тези диети са за вас , диети от сорта на 90 дневни и т.н са за жени / мъже в зряла възраст .. майка ми пазеше тази диета , а е на 43 .. И то и се наложи след операция ,, Сами си сасипвате организма пък после кво ми е ? Е такова ти е ! Иди на лекар и на диетолог , консултирай се пък после ако искаш само комари яж 5 месеца !
    Абе тази диета не е от сорта 90 дневна, а просто 4 определени дни в месеца не ядеш нищо.И тези дни не са един след друг, а по 1 ден в седмицата не ядеш.За мен тва даже и диета не е...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Според мен проблема е в това, че ядеш "супер малко". Колкото и странно да ти се струва, ако не приемаш дадено количество калории на ден организма ти е под стрес и прави всичко възможно да спре загубата на телесна маса, или казано с други думи да отслабва.
    За да отслабваш трайно и здравословно разхода на калории трябва да е средно с 600-700kkal повече от приема. Всяка по-голяма разлика натоварва организма и го кара да трупа запаси, откъдето и се получава така наречения йо-йо ефект.
    Изброила си какво не ядеш, но не си казала какво ядеш. Ако наблягаш на готови продукти и junk foods може да ти се струва, че ядеш малко, но всъщност да надвишаваш калорийния прием за деня. Според мен трябва да си съставиш точна схема на тренировки и подходяш хранителен режим. Много полезни неща и добри съвети ще намериш на www.bb-team.org

И още нещо. Не гледай килограмите. В повечето случаи са без значение. Ако искаш да подобриш фигурата си по-добре си измервай обиколките. В крайна сметка те са от значение
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

И ям даже супер малко.
    ми ето ти отговора на въпроса. Не се отлабва като се яде супер малко, защото така си забавяш метаболизма и ефект а е обратния. Пробвай да ядеш 4-5 пъти на ден, не да се тъпчеш, а по малко и виж дали ще стане.

Мега фен
    яж здравословна храна и спортувай! така, като гладуваш, само проблеми ще си навлечеш. а и как би могла да тренираш пълноценно, ако нямаш енергия?!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Wonderland
    Диетата на Пиер Дюкан ще ти помогне,има доста инфо в нета,а една моя позната за една седмица свали 5 кг.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14

Абе тази диета не е от сорта 90 дневна, а просто 4 определени дни в месеца не ядеш нищо.И тези дни не са един след друг, а по 1 ден в седмицата не ядеш.За мен тва даже и диета не е...
    не е диета-а глад просто си тормозиш организма като не ядеш 24 часа и първото което хапнеш след това ти се лепва.иначе съм съгласна с другите мнения.ако продължаваш с тренировките ще ги свалиш спокойно.

Град
    в света на приключенията ..

колко си висока и колко тежиш?

Цитирай Първоначално написано от clever
    колко си висока и колко тежиш?
    Висока съм 1.70 и съм 60 кила с дрехи.Обаче аз не гледам килограмите, а просто не се харесавам и искам да съм по слаба.Не съм казала, че съм дебела, просто искам да съм по слаба.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    еми... трябва ти не да се храниш по малко, а да се храниш балансирано... ето 1 мой приятел как отслабна
    закуска: бисквити (некви диетични на житен дар) с фибри и кисело мляко (може и солети)
    Обяд: салата и черен хляб
    Вечеря: некоя лека супичка (пилешка) или салата с пилешка пържола.

междинните хранения 50гр. бадеми + 50гр. кашу (може и шам)

сутрин топла вода с лимон и лъжица мед.

и ест. тренировки .... успех
    то густо, то пусто

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Защо не пробваш с 90-дневната диета с нея за 1 седмица свалих 3 кг.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си