Цитирай Първоначално написано от foreverr
Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
Цитирай Първоначално написано от foreverr
Здравейте.Искам да отслабна.Е не казвам, че съм дебела, както някои клечки, които си го въобразяват, а просто искам да съм по слаба, тъй като не съм и келчка чак.Та имам един проблем-от 2 месеца не съм яла хляб, сладко си позволявам 2 пъти в месеца, мазно почти не ям, спортувам и пазя лунната диета и съм свалила само 1 кило Явно нещо организма не ми е неред.И ям даже супер млако.Какво да направя за да сваля 3-4 килограма?

Ми как щи е наред организма , като сама на свой гръб му прилагаш разни лунни диети и такива глупости ! Странно е защо си мислите , че тези диети са за вас , диети от сорта на 90 дневни и т.н са за жени / мъже в зряла възраст .. майка ми пазеше тази диета , а е на 43 .. И то и се наложи след операция ,, Сами си сасипвате организма пък после кво ми е ? Е такова ти е ! Иди на лекар и на диетолог , консултирай се пък после ако искаш само комари яж 5 месеца !
Абе тази диета не е от сорта 90 дневна, а просто 4 определени дни в месеца не ядеш нищо.И тези дни не са един след друг, а по 1 ден в седмицата не ядеш.За мен тва даже и диета не е...
не е диета-а глад просто си тормозиш организма като не ядеш 24 часа и първото което хапнеш след това ти се лепва.иначе съм съгласна с другите мнения.ако продължаваш с тренировките ще ги свалиш спокойно.