- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не влиза
Абе с приятеля ми имаме проблем. Отскоро го правим, ама аз бях девствена,на 19 съм,ама му е по-дебел и не се пъха докрай.![]()
И какъв е проблема ? Искаш да "се пъха докрай" ?Първоначално написано от make_you_mine
Ами нека те възбуди повече, за да си по-отпусната, използвайте лубрикант и ако не е с конски размери може би един ден вагината ти ще се напасне на размера му !
Come out, come out wherever you are...
Ми искам да влезне целия, да. Ще опитаме.
"може би един ден вагината ти ще се напасне на размера му" ахахааха добре го каза... даже перфе ахахахПървоначално написано от JenataNaShefa
използвайте лубри
може пък и ти да не се отпускаш докрай
релакс
дишай
издишай
ахах
няма какво да се напрягаш
ако сте започнали отскоро да правите секс не се притеснявай.+ това ти каза че си била дествена.обаче има и значение позата.пробвай да легнеш по гръб и да си резпериш краката(както се казва - на 2 без 10) и може и да стане![]()
ее голяма работа..станало че не му се пъха докрай.. че тва да не е бездънна яма бе?
И ние с мойта имахме същия проблем.След време всичко ще е ок
Да си разпери краката??? омГПървоначално написано от Naik1
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Ikala go celiq![]()
![]()
![]()
St.ANGER
Всяко начало е трудноправете го по-често и използвайте лубрикант и всичко ще е ок
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е не ако иска на сухо да го ръмбитам полигавете се пръстчета глупусти лизане млизане
поолигави го и ти малко
и даи дръж като по мед и масло
![]()
Бутай, дърпай, трябва да стане. Викай съседа ко трябва..
Кво ще рече не влизай докрай, колко не влзиа, кое ти пречи и т.н.?
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
аз имам и друга идеа ! земи го скъси тоз чеп![]()
оправия няма това, не каза как не влиза до край имаш болки или нещо друго опиши точно ситуацията каква е ?????![]()
![]()
Първоначално написано от Rofl4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това че вагината се "напасва" на размера му може да ви се струва смешно ама е така.прочетете малко да видите,че е вярно.ако правиш дълго време секс само с един и същ партъор наистина се нагаждате един към друг.не се притеснявай някой път,когато се отпуснеш достатъчно и той те предразположи и си влажна ще видиш,че ще се получи
Купи си изкуствен член и му го пъхни ти.
Осрахте темата![]()
Хубаво ще е да го открито и хладно за да може приятелят ти да не го опъва до край. Ако това не помогне слагай си ледчета за да му се спъхва(първото усещане е гадно, но после се свиква и става приятно)
Никой не е твърде малък за мен!
В началото,особено след отварянето не си много дълбока-от 13см до към 15-16 максимум!Но както казват и останалите с времето ще се нагодиш!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!