- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не влиза
значи кат тръгне да ти го вкарва първо да си го вкара в един буркан със свинска мас и тогава ама ако и тама не влезе незнам![]()
къв е тоа кур каде го има тоа твоя бе...
![]()
Във възбудено състояние стига до 15 и защо да не е нужно да влиза докрай като ще прави секс поне да е качествено, ако само ще се залъгва с главичката, както бебе с биберон няма смисъл :PПървоначално написано от alizi
Идеята с лубриканта е добра, но ако пробвате орално стимулиране, мисля че ще е още по-добре, ще се възбудиш и ще се овлажниш много повече и няма да имаш нужда от лубрикант, всичко ще си е твое, а може и с оргазъм да се уредиш :P
Не е казано, че задъллжитено на всяка жена дълбочината на влагалището във възбудено състояние е 15см! Мойто е 13см, но това не е проблем за приятеля ми, чийто е 20см. Ако родиш дълбочината ще стане по-голяма. Друго нещо не може да промени дълбочината и стегнатостта и и не ми говорете, че става с много ебане. Става от опита. С времето човек придобива повече опит, повече се отпуска, не се тревожи толкова много за нещата и това допринася за по-добро овлажняване, което е много важно. В противен случей може момчето с часове да си ръга ма няма да и го вкара.![]()
казано на мястоПървоначално написано от hamacs463
![]()
+++1Първоначално написано от BeeRy
![]()
ПИША КРАТКО!
ЦЕЛУВАМ СЛАДКО!
БЕЗ ПОДПИС БЕЗ ДАТА НАПРАВО ТИ ГО СЛАГАМ В УСТАТА!
Ми кажи му да го пъха по здраво![]()
Малко ми е скучен тоя форум!
ммм според мен нямаш проблем :P
![]()
и като не е целия ... какъв е проблема
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
добре казано ... па ако пак нестане пробвай следния начин отиди в америка качисе на статоята на свободата и пробвай да я скриеш цялата ... цакаш ли ко искам да кажа , че ако верно му е с конски размер и квито пози да ползвате и квито мазика искате да ползате няма смисъл !Първоначално написано от Rofl4e
Започнахте с големи глупости вече накрая, а и предлогам, че 'двойката' се е справила с проблема си.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.