.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61

Тема: Не влиза

значи кат тръгне да ти го вкарва първо да си го вкара в един буркан със свинска мас и тогава ама ако и тама не влезе незнам къв е тоа кур каде го има тоа твоя бе...

Цитирай Първоначално написано от alizi
    момиче ти на чсно ли си че женското влагалияе не е повече от 7-8 см.не е нужно да влиза до край
    Във възбудено състояние стига до 15 и защо да не е нужно да влиза докрай като ще прави секс поне да е качествено, ако само ще се залъгва с главичката, както бебе с биберон няма смисъл :P
    Идеята с лубриканта е добра, но ако пробвате орално стимулиране, мисля че ще е още по-добре, ще се възбудиш и ще се овлажниш много повече и няма да имаш нужда от лубрикант, всичко ще си е твое, а може и с оргазъм да се уредиш :P

Не е казано, че задъллжитено на всяка жена дълбочината на влагалището във възбудено състояние е 15см! Мойто е 13см, но това не е проблем за приятеля ми, чийто е 20см. Ако родиш дълбочината ще стане по-голяма. Друго нещо не може да промени дълбочината и стегнатостта и и не ми говорете, че става с много ебане. Става от опита. С времето човек придобива повече опит, повече се отпуска, не се тревожи толкова много за нещата и това допринася за по-добро овлажняване, което е много важно. В противен случей може момчето с часове да си ръга ма няма да и го вкара.
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Цитирай Първоначално написано от hamacs463
    Всяко начало е трудно правете го по-често и използвайте лубрикант и всичко ще е ок
    казано на място

Цитирай Първоначално написано от BeeRy
    Цитирай Първоначално написано от hisy
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    хах...скъпа не е задължително да му влиза целия. ...ама че си лакомница. По кротоко го карай,че накрая ще си като кофа отдолу
    +1
    ++
    +++1
    ПИША КРАТКО!
    ЦЕЛУВАМ СЛАДКО!
    БЕЗ ПОДПИС БЕЗ ДАТА НАПРАВО ТИ ГО СЛАГАМ В УСТАТА!

Град
    Plovdiv
    Ми кажи му да го пъха по здраво
    Малко ми е скучен тоя форум!

ммм според мен нямаш проблем :P

и като не е целия ... какъв е проблема
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    ее голяма работа.. станало че не му се пъха докрай.. че тва да не е бездънна яма бе?
    добре казано ... па ако пак нестане пробвай следния начин отиди в америка качисе на статоята на свободата и пробвай да я скриеш цялата ... цакаш ли ко искам да кажа , че ако верно му е с конски размер и квито пози да ползвате и квито мазика искате да ползате няма смисъл !

Времее да се обединим!

Започнахте с големи глупости вече накрая, а и предлогам, че 'двойката' се е справила с проблема си.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си