Мммм, не, тук не сме на едно мнение, но нека не започваме темата, защото ще се стигне до безмислен спор... Знаеш, със сигурност си водил такива, както и аз.

А относно мнението на нашите хора за вас - то е донякъде оправдано.
А относно мнението на вашите хора за нас - то ОПРЕДЕЛЕНО е оправдано. ;D В повечето случаи. При нас нещата стоят така: националисти МНОГО рядко има, както и национал-социалисти. Повечето са такива утрепки, които развалят мнението на хората, че даже вече не ходя и с гола глава, метнах си кубинките и камуфлажите настрани. /и за непросветлените да поясня, че не съм скин, не съм и бил, а това, че съм ходил с гола глава, кубинки и камуфлажи НЕ ме прави скин, просто ми харесва военната униформа/ Защо ли? Защото ме е срам. Гледаш, че е националист, а пуши? Гледаш, че е националист, а пие? Гледаш, че е националист, а качва стълбите на Шипка пиян ?!

Бог да ни опази от този национализъм!

Та, малко да поговоря за вас. Не те знам ти кой си, що си, от къде си. Виждаш ми се също свястно момче, имаме различия в разбиранията си, но то е нормално. Обаче повечето във вашите среди са също толкова утрепани, колкото и в нашите. И тъй като знам, че винаги лошото се набива в очите, а доброто остава на заден план, не предприемам да говоря против вас напълно. Сигурен съм, че има наистина свестни души при вас. Лично познавам поне един такъв, виртуално ти ми се струваш също такъв. И така.

Пази историята, щом си го осъзнал, приятел! В днешни времена на пари, курвентии и простоти - САМО ТЯ НИ ОСТАВА!