- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво ви е мнението
аз съм за жените нече аз неспирам да мисля за секс но те неси признават както повечето то тях го написаха![]()
![]()
![]()
аз пък викам... да напраиме едно тестче и така ще разберем кои си мисли повече...ОРГИЯ ?!
![]()
![]()
момчета и момичета не спорете а почнете да се ебете... хуху малко рима Ъ Ъ Ъъъ
![]()
If Your Ass Is Hot And nick of my dick is dog let's make a Hot Dog
Цитирам един мой познат на 39 г.
Той казва:
До 35 - мъжете
След 35 - жените (особено старите моми)
Няма причина да не му вярвам защото всяка седмица ми показва на ДЖИЕСЕМА нова мадама в неприлична поза ..![]()
Хах данепоказва... ами да споделяПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Интересна тема![]()
нооо не знам май и аз съм 50/50
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Let's Talk About Sex Baby Let's Talk About You And Me Baby (имаше една такава песничка)
Жената.
Защо?
Защото аз съм жена и ако не си мисля за рок, си мисля за секс. За нишо друго. Мда...![]()
Банкомат с вибратор...Хм, трябва да го запомня.Първоначално написано от jambo_bs
Баси харабийското...хем пари, хем...Леле, не бях гледала досега на мъжете като на банкомати с вибратори, а само на...е, както и да е.
![]()
ти откаде спомена че си ?! и кога неси мислиш за рок ?Първоначално написано от shmurkam
![]()
![]()
Ми...Първоначално написано от suffering891
![]()
![]()
От Бургас съм. Наблизо ли ти е? Или аз да дойда...![]()
Е скоро път натам нямам ама ако имаш желаниеПървоначално написано от shmurkam
от Варна съм аз
и все пак ти на колко си ?!
![]()
И мъжа и жената![]()
от 15 [ че и по рано] до към 25 еднакво
![]()
It's a masquerade and you have to conceal your identity.. Gossip Girl <33
Според мен и жените и мъжете през повечето време мислят за секс и няма причина да се делим на жени и мъже.Аз съм момиче и бих казала,че напоследак 90 % от времето мисля за сексПървоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.
по-всяко време различно..в един момент жените повече, във втори мъжете или пък и двамата поравно..доста е спорен този въпрос..зависи от човека![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
сичко е свързано любовта... секса... живота... нужди бе... ние сме си живи същества... а да споделя... мен ме е обзела мания... искам да спа с жени обаче да си чупя пишока от секс мамка му... да ги накарам да ме запомнят !!!![]()
![]()
Всеки мисли за секс, така че не знам![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
в това число влизаш и ти... само неможах да разбера темата какъв смисъл има да обедени всички секс маняци т.е хората които мисля малко повече за секс от нормалнотоПървоначално написано от xplay
и да направят една оргиика
хаха НО ПРОБЛЕМО АЗ МИНАВАМ ЗА МАНИАК !!!
![]()
![]()
Определено мъжа
Първоначално написано от sweetsunshine
МАМКА МУ ТОВА СИ Е ЖИВОТ... ВИЕ ИЗПИТВАТЕ НУЖДА ДА ХАРЧИТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИТЕ НА МАЖЪТ... А НИЕ МАЖЕТЕ ИЗПИТВАМЕ ПОВЕЧЕ НУЖДА ДА ВИ ГО НАБИВАМЕ КРАИ ТОЧКА ! И ПАК ВИЕ СТЕ НАПРЕДЕ С НЕЩАТА ХЕМ ХАРЧИТЕ ХЕМ НИЕ ВИ ПРАЩИМЕ... ТАКА ЧЕ НЕСЕ ОПЛАКВАИТЕ СЯКАШ НАСИЛА ГО ПРАИМЕ И В КРАИНА СМЕТКА ВИКАМ АРЕ СИ СПРЕТНЕМЕ НЕЩО ГРУПОВО А ?![]()
![]()
Много относителен въпрос.Всеки човек си е индивидуален и всеки има различни разбирания от другия.
Пък и едно е да мислиш,друго е да правиш.