- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самотата..
Ами, честно казано и аз съм се чувствала така и то доста дълго време.
Мисля, че не е редно да стоиш вкъщи сама, по - добре излез да се поразкараш, да вземеш чист въздух малко, това ще ти се отрази добре.
Знам, че е гадно случилото се, но щом той вече не ти обръща внимание, явно те е забравил и ти трябва да направиш същото, защото ако продължаваш по същия начин да мислиш само и единствено за него ще стане по - лошо. Даже можеш да се разболееш.
Опитай се да си върнеш приятелите. Ако са ти били наистина истински приятели, тогава няма да има проблеми. Ще те разберат.
Истинската, първата любов никога не се забравя, но тя не е вечна, както и песента! Любовта винаги ще оставя след себе си дълбоки рани, но след време ще свикнеш и ще погледнеш света по - друг начин, по начина по който ти се иска, ще забравиш болката и мъката!
Горе главата! Отвръщай на ударите с усмивка, а не със сълзи. Бъди силна! Може пък след време той да се промени, да стане такъв какъвто ти го искаш и кой знае... може пак да се съберете. Най - вероятно не те поглежда, защото го е наранило това твое искане да се разделите. Можеш да опиташ да поговориш с него, ако искаш! Опитай, ако не рискуваш няма да разбереш защо е такъв!
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~