Цитирай Първоначално написано от Ledenata
Благодаря на всички за отговорите. Всички сте прави, така е. Но когато го разбрах и му вдигнах жесток скандал, в който му казах абсолютно всичко, което мисля, той ми призна че всички разговори за него са били на шега. Каза ми колко много ме обича и държи на мен, и на връзката ни - в този момент можех да видя в очите му, че е истина. Може и да са истина, но аз никога няма да му вярвам както преди - това е ясно, и доверието няма да го има от моя страна, и това е вярно.
Но въпреки всичко, знам че наистина съжалява за постъпките си и че няма да се повторят, независимо дали продължим или не.
В този момент само това ме кара да се замисля над бъдещето ни заедно, само искреността мъ когато ми го казвам, и колкото и да не ми се вярвам, съм напълно убедена, че няма да се повтори.
Все пак оценяваме нещата, чак когато ги загубим. Вече ме оценява както трябваше да бъде преди много време, но по - добре късно от колкото никога, нали.

Да права си, оценяваме нещо, едва когато го загубим ТИ решаваш дали ще му простиш или не, явно си решила да му простиш, за което те поздравявам. Не е лесно да преглътнеш такава обида Само да не стане навик да те лъже, а ти да му прощаваш.... Желая ви успех