.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

За различните типове красота!!!

Пиша тази тема във връзка с предаването "Вип Брадър"

Ако го гледате - коя по ви харесва - Пипи или Ивайла Бакалова?
    Чудя се какво е мнението ви особено след като гледах как ИВайла каза, че Аня й завиждала, защото дъщеря й нямала на Ивайла дългите крака и е по-пълна и не толкова красива, като Мис България.
    А пък на изпълнението на Пипи с Преслава всички я похвалиха колко е секси - и за гърдите, и за дупето й (като на бразилките)
    Все пак различни хора, различни идеали.
    Вие кое по харесвате - по-пищните форми или слабите манекенки?

Град
    Варна
    по-слабичките

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Честно казано Пипи ми се струва по - сладка. Има някъв чар нз...мн е яка и кво яко лице има..пък тая Ивайла на нищо не мяза в лице... ддз иначе не може да се отрече че Ивайла има хубаво тяло, обаче Пипи с нейното яко лице (нз ква беше думата..компенсира ли ддз..речника ми е малко беден ) 5те килограма отгоре. обаче ме дразни че понякога кат почне да говори и драматизира... сиг професионален тик

Cruel Intentions

И двете са еднакво грозни ! В нито едната не виждам особен чар и красота ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

И Пипи и Ивайла ми харесват като визия..иначе Пипи си ме кефи повече.. по-слабичките момичета ми харесват повече, но Пипи ми е много сладка ии си ме радва повече

На Ивайла лицето няма да го коментирам...просто е УЖАСНО...в тяло е добре...
    Но Пипи е по-чаровна

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    И двете са еднакво грозни ! В нито едната не виждам особен чар и красота ..
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

аве може Ивайла да има хубаво тяло ама в лице е като кон (да ме извиняват феновете и) Пипи поне има някакво излъчване което дори я прави симпатична а Ивайла (както и оная Маги Желязкова) незнам кви манекенки са ама в лице са като коне поне това е мое мнение

Град
    Варна
    по-слабичките

Цитирай Първоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
    аве може Ивайла да има хубаво тяло ама в лице е като кон (да ме извиняват феновете и) Пипи поне има някакво излъчване което дори я прави симпатична а Ивайла (както и оная Маги Желязкова) незнам кви манекенки са ама в лице са като коне поне това е мое мнение
    +1
    И с две ръце се съгласявам за Ивайла Бакалова и маги Желязкова - тия двете са ми грозни. Новата Мис Б-я също... Но има и хубави манекенки или поне не толкова грозни.

А за типа тяло - предпочитам слаби, но не кльощави и с бразилски дупета (но стърчащи, а не просто Големи) и също по-големи гърди (по-скоро средни, защото и крайностите не са много добре). Това е моя идеал.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Не харесвам прекалено пълните или прекалено слабите...
    Иначе не съм ги виждала " на живо " за да разбера какви са ;Д така де... всеки с чара си.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ивайла прилича на Маугли в лице...не ми харесва.
    Пипи е по - сладка. А за тялото - на Ивайла е по - хубаво определено, но не е най - важното. Излъчването е по - важно.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    и двенките са грозни еднакво, само дето Ивайла е малко по- добре в тялото, пък оная е като толумбичка, да не кажа по- груба и натуралистична дума

Аргх,тая Пипи е толкова противна и лигава.
    Ивайла Бакалова в лицето не става,ама в тялото е ок.

По-слабичките определено са по-хубави .. но не и ако става въпрос за Ивайла - в лицето мяза на мъж, а сестра и в началото я помислих за травестит. Пипи е голяма сладурана обаче!

Град
    Wonderland
    манекенките-НЕ!
    мразя много високи и много слаби хора.

т.е обичам фини,дребнички хора.

i dvete ne spadat kum kriteriq mi za krasota makar 4e ivaila me kefi pone po harakter,no si imam drug vkus.ina4e mejdu "pi6tni formi" ili slabi manekenki ne izbiram nito 1no ot dvete... i vse pak ako trqbva da izbiram bih izbrala slaboto momi4e

Ивайла ми е направо противна в лицето, а и се държи смешно. Пипи е много симпатична и си е с нормално тегло, според мен. А тялото на Ивайла е горе-долу хубаво,но...
    Let's get away..just for one day..

определено не може да се отрече че тялото на ивайла а страхотно .. но пък Пипи има някакъв чар който ивайла според мен .. не притежава .. Пипи е супер сладка дори и леко пълничка .. то даже не е и точната дума " пълничка" . така както си е - е страхотна

Оф,стига с тва леко пъличка бе.Момичето си е мн добре.От такива постоянни изказвания,че всеки трябва да има перфектно слабо тяло момичето е пълно с тъпи комплекси.Чак вече аз се дразня...
    Пипи ме кефи повече!
    А тва дето Ивайла го каза беше мега гига смешно.Баси тъпачката.В крайна сметка Пипи е й по-успяла от нея и по-хубава.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от martinelka_kuklata
    Ивайла ми е направо противна в лицето, а и се държи смешно. Пипи е много симпатична и си е с нормално тегло, според мен. А тялото на Ивайла е горе-долу хубаво,но...
    i az mislqq taka ..

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    koe i e debeloto na pipi?ne q znaex ama vlqzax v saita na brad1ra i q vidqx-syper si e.kakoto q opisvaxte v temata si predstavqx 4e e p1lni4ka naistina no..........tq e pyxkava i byzesta po skoro
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Не гледам такива тъпотии.
    Но Ивайла ми е била винаги грозна.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен
    на коя викате Пипи, бе, хора?! не съм в течение с Брадърските истории...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си