.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Къдрене.

Град
    На слънцето :>

Къдрене.

Да се похваля.
    До сега се къдрих.
    Приличам на олигуфрен
    Сериозно, много не ми се получава номера с къдренето, а като отида на фризьор и ме направи ми стои страхотно

Как да се къдря по-добре ?

отиди да те накъдри трайно
    или опитай с бира

С какво се кърдиш?

преди да се къдриш ( ако се къдриш с маша или с дифузер ) си сложи пяна за коса

Град
    Казанлък
    Кажи с какво си се къдрила ??
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Град
    аа да ето какво забравих да спомена
    С пяна се къдрих

ИИ не траино изправяне.. не. Понеже искам да се къдря за да си спестя малко преса на косата.. едно къдрене.. съвсем без коса ще остана

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    С пяна се къдрих

ИИ не траино изправяне.. не. Понеже искам да се къдря за да си спестя малко преса на косата.. едно къдрене.. съвсем без коса ще остана
    Ако косата ти не е особено чуплива и податлива на манипулации, трудно ще се справяш сама. И моята е такава...
    Принципно моята като съм правила опити да я правя с пяна, на влажна коса мачкам, суша с дифузер, после намачката я връзвам с ластик, но няма особен ефект, защото след половин час ми се поизправя, изсъхва и все едно не съм се къпала и ресала от седмици...
    Докато на приятелки, по същата схема им става перфектно...но си е до коса просто.
    Следващия път като ходиш на фризъор, питай я или опитай се да забележиш някои "тънкости".

Град
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    С пяна се къдрих

Ако косата ти не е особено чуплива и податлива на манипулации, трудно ще се справяш сама. И моята е такава...
    Принципно моята като съм правила опити да я правя с пяна, на влажна коса мачкам, суша с дифузер, после намачката я връзвам с ластик, но няма особен ефект, защото след половин час ми се поизправя, изсъхва и все едно не съм се къпала и ресала от седмици...
    Докато на приятелки, по същата схема им става перфектно...но си е до коса просто.
    Следващия път като ходиш на фризъор, питай я или опитай се да забележиш някои "тънкости".
    Моята коса едно време беше на букли. Изправям я от има няма 2-3 години ии малко е посвикнала да седи изправена. Иначе ако не се суша със сешоар а я оставя да си изсъхне сама ще си е .. чуплива някак. Но само в крайщата горе в корените е право. И точно това ми е и проблема де. Като се накъдря се къдри отдолу що-годе добре а отгоре си е право.. ;[

ПП. извинявам се за "правописа" ама мнооого ми се спи

Ще използвам тази тема, за да попитам и аз нещо да не правя нова. Надявам се да няма проблем. Как се къдри с пяна? Тъп въпрос ама... Слагам пяна и мачкам и нищо не ми се получава...косата ми си седи изправена. Пробвах и на суха,и на мокра коса, но не стана.

Цитирай Първоначално написано от fen4e123
    Ще използвам тази тема, за да попитам и аз нещо да не правя нова. Надявам се да няма проблем. Как се къдри с пяна? Тъп въпрос ама... Слагам пяна и мачкам и нищо не ми се получава...косата ми си седи изправена. Пробвах и на суха,и на мокра коса, но не стана.
    Мачкай, но след това вържи намачканото с ластичка и стой известно време така

За да не правя др тема, реших да попитам тук.
    Косата ми е обемна попринцип. Когато си сложа пяна (Taft 3 или 5) и след това я суша с дифузер, тя бухва още повече
    Може ли да ми дадете някакъв съвет?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си