Да се похваля.
До сега се къдрих.
Приличам на олигуфрен![]()
Сериозно, много не ми се получава номера с къдренето, а като отида на фризьор и ме направи ми стои страхотно![]()
Как да се къдря по-добре ?![]()
преди да се къдриш ( ако се къдриш с маша или с дифузер ) си сложи пяна за коса![]()
Кажи с какво си се къдрила ??
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
аа да ето какво забравих да спомена![]()
С пяна се къдрих
ИИ не траино изправяне.. не. Понеже искам да се къдря за да си спестя малко преса на косата.. едно къдрене.. съвсем без коса ще остана![]()
Ако косата ти не е особено чуплива и податлива на манипулации, трудно ще се справяш сама. И моята е такава...Първоначално написано от InnchetO
Принципно моята като съм правила опити да я правя с пяна, на влажна коса мачкам, суша с дифузер, после намачката я връзвам с ластик, но няма особен ефект, защото след половин час ми се поизправя, изсъхва и все едно не съм се къпала и ресала от седмици...![]()
Докато на приятелки, по същата схема им става перфектно...но си е до коса просто.
Следващия път като ходиш на фризъор, питай я или опитай се да забележиш някои "тънкости".![]()
Моята коса едно време беше на букли. Изправям я от има няма 2-3 години ии малко е посвикнала да седи изправена. Иначе ако не се суша със сешоар а я оставя да си изсъхне сама ще си е .. чуплива някак. Но само в крайщата горе в корените е право. И точно това ми е и проблема де. Като се накъдря се къдри отдолу що-годе добре а отгоре си е право.. ;[Първоначално написано от Goddess
ПП. извинявам се за "правописа" ама мнооого ми се спи![]()
Ще използвам тази тема, за да попитам и аз нещо да не правя нова. Надявам се да няма проблем. Как се къдри с пяна?Тъп въпрос ама... Слагам пяна и мачкам и нищо не ми се получава...косата ми си седи изправена. Пробвах и на суха,и на мокра коса, но не стана.
За да не правя др тема, реших да попитам тук.![]()
Косата ми е обемна попринцип. Когато си сложа пяна (Taft 3 или 5) и след това я суша с дифузер, тя бухва още повече![]()
Може ли да ми дадете някакъв съвет?![]()