във вторник имам контролно по география и върху супер много материал.Часът ми е първи час а попринцип си пиша пищовите на чина ,но сега няма как да стане.Госпожата е някаква супер зла и наблюдателна,а аз седя на 3тия чин от към вратата.Някой може ли да предложи някакъв начин за пищови?
За пръв път чувам някой да прави пищови по географияLOL!!!
Честно казано нямам си на идея, ай разбирам пищов по български или музика, но по география![]()
![]()
![]()
Незнам човек, аз тия пищови дет ги правя по БЕЛ на теб явно няма да ти помогнат!
Освен да си напишеш отговорите по ръцете и краката, а?! Друго нищо не ми идва на ума.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
EEEE...аман с тези пищови...УЧЕТЕ! А може да си ги пишеш на ръката!![]()
напиши си ги на смс и сложи телефона в несесера, който е пред теб, нито тя вижда нещо, нито има опасност да те хване, щото дойде ли - дърпаш ципа и нищо не се вижда ..![]()
човек...![]()
по-добре си научи урока
или си научаваш,или снимаш урока на тела си после се киоркаш![]()
или го слагаш под крака си и гледаш от едната страна,или пишеш част от най-важното на самия лист и после го задраскваш,или преписваш от другарчето,ако е тест е най-лесно-онче бонче,късмет
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако тела ти е с над 2Mpx камера снимаш учебника, там където пише, криеш го в ръкава, и така. От колко двойки съм се спасил такаааа.![]()