- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- подрязване на мигли
Вярно ли е,че ако си подрежа миглите ще станат по гьсти и дьлги,защото мойте за нищо не стават много са кьси?![]()
Да, може да ти станат по дълги и гъсти, но пък може и след като ги подрежеш да си ти останат такива и да не пораснат отново![]()
дам...Първоначално написано от twinski92
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
мда ама може и да си останат такива![]()
аз значе ,че ако си отрежеш мглите няма да ти пораснат повече![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Не знам дали е вярно или не, но
едно е сигурно-ще изглеждаш идиотски,
вариант първи
-за известно време
вариант 2-ри
-за цял живот....
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Абе една от моя клас нямаше почти никакви мигли и си ги отряза. Малко по-дълги и станаха, но разликата е минимална. Ако си ги одрежеш не очаквай кой знае каква промяна.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз веднъж направих тази грешка.. на дясното око миглите израснаха дълги, но на лявото си останаха къси![]()
![]()
и сега само ме гъбарка една фр
![]()
![]()
![]()
Аз веднъж ползвах някаква ментелива миглоизвивачка, която ми сряза миглите и след това пораснаха по-дълги, но преди 2-3 седмици си срязах няколко косъмчета на лявото око и още не са порастнали напълно, ще чакам пък дано пораснат, хубавото е че не се забелязва![]()
По-добре да използваш спирала за уголемяване на миглите!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Подрязват се миглите на новородените бебета с 1 мм, а не на големи хора.
Envoi moi ! ;]
Боже вече какво ли не ви хрумва.За първи път чувам подрязване на мигли.,.Я не си правете експерименти
Подкрепям... =D> Риска печели...риск губи...Първоначално написано от twinski92
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
сетра ми като беше 1 клас .. си ги одряза.. пораснаха и пак но са същата дълина..![]()
Аз го напрайх тоя номер миналата година,но само 1 мм сигурно съм отрязала и чак тази година има ефект- сгъстиха се доста,което пак си е постижение.![]()
знам че на малките деца им се подрязват за да имат по големи ама тва е от едно време незнам дали все още го правят майки и се бръсни главата на бебето.а иначе аз моите от 12 до 15 годишна значи 4 години подред зимата си ги режех ама съвсем малко връхчетата и пораснаха на дължина не са се сгъстили,обаче това порасналото е русо на цвят и ако съм без спирала не се виждат да са толкова дълги,иначе са ми хубави със спирала