- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Търсят се !
оле моля ви .... от пловдив съм и търся тези очила. моля който ги има или ги е виждал да ми каже от къде в пловдив да си ги взема и колко струват ! мерси предварително !!!![]()
http://www.impulse.bg/photos/by/8809045/view/14136692
Отиди в магазин за очила и кажи , че имаш желание да приличаш на мухата цеце и да си купиш модел от 2007 година.
Envoi moi ! ;]
мой да кажеш Здр искам цайси като на бръмбар![]()
![]()
от модата през 2007
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
6to za kat brumbur ili tam kot e :d za stil 4uvali li ste ... emi da e otidi v magazin na mango ima podobni modeli mngo qki nqma da sajelqva6![]()
![]()
![]()
За стил сме чували , тукощо видяхме безвкусица![]()
Envoi moi ! ;]
хахаПървоначално написано от rusova
Бъдете стилни и смешни![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Отиваш в магазина и искаш модели Oversized
Почти всички марки предлагат този модел...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Ами поразходи се по главната или в молаи може да намериш нещо подобно
тва са като очилата на баба ми преди 40 години бе!
Не виждам стил и мода в този модел очила. Сигурно не случайно са очила тип "Бръмбар"![]()
Най - смешното е, че в събота видях една кифла на 16 годинки с такива очила щях да си умра от смях! Много е грозно,особено ако не ти ходят, а ти искаш да си "модерен"![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
be kat q kefqt 6to da ne si gi nosivie sme v nqkoid rug vek mai seki mojw da nosi kakvoto si iska i kakto si iska.. tq si e izbrala u4elata i tolkoz ko tolkoz q obsujdate tq ne vi pita kakuv stil sa brumb1r ili nosorog a ot kade moje da si zemi kat ne znaite po dobre ne pi6ete
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от rusova
Леле ти в час по български влизала ли си или киснеш в нета да гледаш какички със "стил" на който да подражаваш.
Оправи си грешките,че е смешно за такова стилно момиче
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
teb puk ko te int kade kisna i na koi podrujavam 6te si pi6a kakto si iskam su6to taka np e maco si4ko e dobre xa 10x![]()
Като й харесват, какво толкова.. и аз имам подобниВиж из центъра или направо отиди в Теранова, има много такива видове.
a taka macooo sama taka ti si moi 4ovekПървоначално написано от sladkata_mucunka
vqrno 4e sum pisala pulni gluposti ama ko ari ari xa
има един магазин за 1-2-3 лв до нас .. виждала съм такива изложени .. не си правя ташак ;dd
Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял
ЕДИТ : Аа оппс..явно аз не съм разбрала както трябва, my bad
![]()
и кво толкова,хубави са на мен ми харесват! :P
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
.......
Абсолютно.И Михайлова,понякога хората просто питат нещо..не ти искат МНЕНИЕТО!!!Първоначално написано от By_YoUr_SiDe
![]()
To infinity and beyond.
Тия очила са много популярни,така че във всяка една по-голяма оптика би трябвало да ги има.Както и в Манго често пускат такива модели.
rauwkost, това не е грешка! Мисля, че е искал/а да каже ,, със стил, на който..."
Думата ,,който'' не се отнася за какичките, а за стила, който е в ед.число => коЙто !
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Божеееееееее...кога ще отмине тази мода на Барбитата.Целите в розово,с очила по-големи от мозъците им,с огромни коси,дето могат да си избършат задника с тях,грозни конски муцуни,чупки в кръста,сгърчени устни като задника на кон със запек и отгоре на всичко си мислят,че са красиви ... ооо да да даааа най-красивите в списъка,само че от долу на горе ...![]()
снобска му работа ... това ако съм техен родител,ще се срамувам до гроб от тях
И това му било стил ...
За Кеновците няма да коментира,едиствено стават за кремвиршите на месокомбината "Кен"
![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Нещо...... не ми допадат много много...но теб ако те кефат си ги купи, но само гледай да ти отиват защото иначе...
ако искаш точно същите с точки:
тръгваш от пощата към подлеза на Тримонциум и мисля,че беше първата сергийка или втората там ги има тези;мисля,че има и в зелено с точки,в червено и розовоабе днес като се прибирах и ги видях тези там;;струват 12 лева мисля(поне всички очила по сергиите бяха по 5 по-старите и по 12 другите)
ако искаш големи като размери-по сергиите бол;оптики..![]()
надявам се,че съм помогнала![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче