- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Интересно ми е...
Някой да е виждал обувки като на Милица в клипа й на песента Сексът продава.... Къде може да има ..???СПоделете))
http://vbox7.com/play:717be61e
Еми потърси малко,поразрови се из магазините,все ще намериш нещо яко.
да, днес видях такива.в плевен.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
от София съм за съжаление ...![]()
ако обиколиш добре, 100 на 100 ще намериш. ама как мислиш да ходиш на такъв ток? ;д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ами трябват ми да изкарам баловете с тях не за всекидневна употреба![]()
ами тогава упоритост и тва еПървоначално написано от kracholana
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Никой ли не е виждал подобни някъде по магазините ????![]()
Разходи се по Пиротска, Екзарх Йосиф...Първоначално написано от kracholana
![]()
Те,че са хубави-хубави са,но как мислиш,че ще изтраш цяла нощ танци и лудеене с такива токове.Още на трийстата минута ще ги събуеш![]()
Боже,боже в София има тооолкова много магазини за обувки....няма да ги намериш ако висиш и гледаш тъпо монитора....ИЗЛЕЗНИ И РАЗГЛЕДАЙ!!!![]()
To infinity and beyond.
Момичета...аз ви попитах дали някоя от вас ги е виждала в точно определен магазин...не съм ви молила да ми казвате къде да ходя вместо да седя пред комбайнаАМА КАКТО И ДА Е
в DARIS бях гледала подобни (в Бурас обаче)
мисля че видях такива на пиротска .. там има доста магазини за обувки - разходи се, може и да откриеш![]()
Да ще се разходя при първа възможност и ще споделя къде съм ги намерила![]()