.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на Naik1

Окосмяване..

Здравейте.На 14 съм и имам проблем с окосмяването.ПРеди около 2 години започнах да се бръсна и досега не съм спрял.Само че отскоро (може би от седмица) забелязах, че по самия ми хуй са започнали да пониквам косъмчета.Малки са, но като гледам след време няма да са толкова малки и няма да ми е много приятно като легна с момиче, а ако ги обръсна ще станат по гъсти.Чудя се дали с времето ще се махнат, защото съм забелязал в фитнеса в банята възрастните мъже нямат този проблем.Дайте някви предложения и ако може без тъпизми че не ми е много забавно в момента..

Ах ти,оглеждаш възрастните мъже, докато си в съблекалнията, СКАНДАЛНО!!!
    ала бала

Не бе, виж и аз съм на 14 (без 2 месеца) и по принцип съм много космат и при мен също има косми по самият к*р, така че dont worry, be happy
    ала бала

Град
    в света на приключенията ..
    абе пичове
    нормално е
    все пак сте момчета
    не може да очаквате да нямате косми

не ги заглеждам щото ми е кеф ами просто съм ги видял за да се уверя че съм наред.. въпроса е там че си личи къде израстват и къде ще израстнат космите.ако продължават в същия дух ще ги премахна с лазер окончателно колкото и пари да струват

Град
    Варна
    Ами като не ти харесват космите по половия ти член - за които силно се съмнявам, че са много - има кола маска, лазерна епилация, фотоепилация.
    Envoi moi ! ;]

ще ги видя кфо ще им хрумне и ще предприема нещо. смао да питам боли ли кола маската по половите органи ? мерси за отговорите

Град
    Варна
    Не, не е болка за умиране. При условие, че аз не търпя на болка и много пищя по принцип, по време на кола маска - мълча или най-много да проскимтя
    Envoi moi ! ;]

ами с кво се прави ? смисъл някви определени лепенки мазила и др шашмурлъци има ли или става с обикновено тиско

Град
    Варна
    Хаха , как с тиксо
    Не, кола маската е специална, леко топла, не е като рпеди - пареща. Маже се върху зоните, които желаеш да ти бъдат обезкосмени, слага се лентичка върху вече намазаната част и се дърпа обратно на посоката на косъма.
    Envoi moi ! ;]

Град
    Казанлък
    Ако те е срам да се покажеш пред козметичката има ленти за домашна употреба!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Re: Окосмяване..

Цитирай Първоначално написано от Naik1
    Здравейте.На 14 съм и имам проблем с окосмяването.ПРеди около 2 години започнах да се бръсна и досега не съм спрял.Само че отскоро (може би от седмица) забелязах, че по самия ми "мъжки полов орган" са започнали да пониквам косъмчета.Малки са, но като гледам след време няма да са толкова малки и няма да ми е много приятно като легна с момиче, а ако ги обръсна ще станат по гъсти.Чудя се дали с времето ще се махнат, защото съм забелязал в фитнеса в банята възрастните мъже нямат този проблем.Дайте някви предложения и ако може без тъпизми че не ми е много забавно в момента..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си