.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Чоплене на пръсти

Значи имам един навик от малък при нервност и скука да си натискам ноктите към пръстите,се едно се бода.На пример нокътя на палеца на дясната ръка го натискам към някаква месеста част от показалеца,или пък средният върху горната част на показалеца.От 5-6 години ми се появи навик,когато усетя,че мога да се боцкам почвам да си чопля ноктите,един вид да режа нокътя с нокът.Рядко ги изчоплям до месо,но пак.После пък като се прибера ги оформям с нокторезачката.Още повече ако видя някаква мръсотия под нокътя,меко казано издивявам,не спирам да ръчкам докато се изчисти това "черното".Просто по гнусно за мен от мръсотия под ноктите няма.
    Много ме дразни това и не знам как да се "излекувам",защото си харесвам прътите,а така не че стават грозни...абе не искам да го правя.
    Искам да подчертая,че не си ги гризя.Обикновено се "натискам с нокътя" на ставите - десният палец натиска долната става на десният показалец-там ми са нервните точки,ако мога да се нарече така.В смисъл,че там като се натисна,някак си ми олеква ли,не знам...просто като индикатор,когато съм нервен едно такова като го натисна гадно сърби,а когато съ спокоен,никакво чувство няма.
    Та ако може да дадете някакви съвети,как да се от уча

Имам същият навик от бебе да си хапя бузите от вътре и дори зъболекарката ми е казвала,че съм имал и белези вече там където се гризя.Но това не ми е кой знае какъв проблем.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Въпрос на воля е

Да, много кофти. Аз като съм нервна, си гриза кожичките на ноктите. Ужасно е, сега тука то няколко дена се опитвам да не го правя, ама е трудно. Както каза princess - въпрос на воля.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

На мен кожичките на пръстите на нищо не ми приличат от тва гризене..ноктите не ги ям, но кожичкитее .. *-*
    Нз, просто е въпрос на воля ..
    ала бала

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    намали нервите,или намери друг начин да ги изразходваш...

Град
    в света на приключенията ..
    изрежи си ноктите;че да няма какво да чоплиш
    не се изнервяй
    а когато се изнервиш-изтичай няколко километра;за да изразходиш енергията
    действа-от личен опит знам
    успех! :P

Цитирай Първоначално написано от clever
    изрежи си ноктите;че да няма какво да чоплиш
    не се изнервяй
    а когато се изнервиш-изтичай няколко километра;за да изразходиш енергията
    действа-от личен опит знам
    успех! :P

Аз ги чопля до там или пък още ако не съм го направил,ги режа,въпреки че сега като се замисля има май ефект,пък и по-хубаво ми стои де.
    LastFM

Супер фен Аватара на galu6a
    повече инат
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Казанлък
    Аз пък имам навик като ми се появи кожичка отдясно или отляво на самия нокът, точно до него да си я натискам ей така в другите пръсти! Примерно ако ми е на дясната ръка на безименния си я натискам в палеца на дясната ама кво от тва, като започне да ме боли я махам и готово а тва с гризането на нокти и кожички ми е мн гнусно....
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Град
    Казанлък
    Забравих да пиша по самата тема Таааа напомняй си го всеки път, че не е хубавом, че другите може да се гнусят, или че момичетата няма да те харесват ии дано да го преодолееш! Успех!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Цитирай Първоначално написано от CaribbeanGirl
    Забравих да пиша по самата тема Таааа напомняй си го всеки път, че не е хубавом, че другите може да се гнусят, или че момичетата няма да те харесват ии дано да го преодолееш! Успех!
    Хах,такива страхове никога не ме вълнуват
    LastFM

Въпрос на воля е. Аз като се изнервя много спокойно мога да си ревна, защото не ми е присъщо да крещя по хората (ако не е заради брат ми). Просто не мисли за това, а като тръгнеш пак да ги чопкаш си казвай, че не искаш и хвани някакъв предмет да се занимаваш.
    Stay up all night with the stars *

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Joro951
    На мен кожичките на пръстите на нищо не ми приличат от тва гризене..ноктите не ги ям, но кожичкитее .. *-*
    Нз, просто е въпрос на воля ..

+1 i az sym taka
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    в света на приключенията ..
    чопли семки

хех не знам при вас дали е така, но при мен положението е зле.. в смисъл , че аз си чопля възглавни4ките на пръстите на краката, заприли4али са на нищо и съшо до петата има една възглавни4ка и там чопля, а за ноктите да не казвам- на 14 години съм и имам нокти като на 8 годишно моми4е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си