Здравейте пак. Днеска мина по-добре вече не мисля толкова песимистично ама все пак ми се подиграваха отново... Тоя път както вие ми предложихте, им казах че не са достойни за приятелството ми и ги атакувах вербално, но те ми скочиха и пак ме затапиха.

Оня клоун му казах че е дъска и никоя чик няма да го приближи докато продължава да се държи така и докато животът му се върти покрай мен. Усещам как селянина и клоуна нямат лични животи и трябва все да се ровят в нечий. Ура днеска поне бях сам вкъщи и се радвам че майка ми не ми пя конско. Но клоуна и селяка ме ескортираха до нас и селянина ми се натрапи и влезе да прави поразии. добре че го изгоних рано защото почна да ми се ровичка във вещите а аз си крия едно писмо което искам да дам на хубаво момиче от блока ми и ако някой разбере ще ми се смеят всички съседи...

а там съм скрил ми някои лични неща щото аз се увличам по нея и всеки път като отключва вратата я гледам през шпионката и се възбуждам много от задника й докато го върти защото ключалката им е развалена леко... и вечер тайно маструбирам преди да заспя като си мисля за това как си шейква еса на вратата ама... Един ден избухнах в хормони и реших да я поканя у нас на купон имаше брат ми рожден ден ама тя ме чопи и ми каза че имала работа. Да знам ги аз жените като кажат така значи въобще не те искат. Моля се на господ да ми пусне скоро защото имам голям мерак а всички момичета с които някога съм завързвал разговор се провалят просто защото започвам да се величая и говоря глупави неща и те ми казват че не знам какво говоря.

сложно е много е сложно скоро ще й пъхна писмото под вратата и ще чакам отговор защото вече тотално се комплексирах покрай тия идиоти и ако и тя ме отреже вече ще започна да троша каквото набарам просто ми дойде и ми преля от последните няколко седмици.

Благодаря за отговорите много помогнахте ще ви държа в течение.