Такам..моето мнение без да се обиждаш .. в живота и особенно в България има 2 типа хора .. едните са отгоре другите отдоло .. тея отгоре са винаги гадните които те маниполират и унижават... то е очевадно че ти си от долните.. ми сега.. ти ми казва че си 11 клас така ли..? а кфи са тея лафове бе човек .. ти сам се издаваш .. нали знаеш че когато хищника подуши страх само тогава атакува.. ти се дуржиш като дете.. чикове .. чиизари.. такиа лафове дето по Джетикс ги дават..аиде стегни се малко .. пък и не им се даваи така..ако ти кажат още нещо не стои и го гледаи .. стани направи се на силен .. вдъхни му малко респект.. гледах нагоре коментари "Мълчанието .. мълчанието.." с мълчание на къде?! ако не разбере той че можеш и ти да се изкачиш при тея "горните" той няма да престане да се гаври с теб..я се стегни малко .. щял да се хвърля от 7мия етаж.. и кфо праим после .. кфо си мислиш че не можеш да си разрешиш проблемите... ако бях на тфое място изобщо няяше да ги трая..ставам и им забивам по един на сички там клоуни и циркаджии .. кфо си мислиш .. че ши ги тарпиш още 1 година..слабооооо .. много слабо .. и кфо си се депресирал .. баба ти тфа.. маика ти тфа.. баща ти тфа.. аве еи .. я стани и си оправи живота..кой иска да го мачкат и тъпчат постоянно?! никой нали .. ти също .. ми тогава земи направи нещо по въпроса .. ти ако мълчиш и нищо не правиш те ще продължават.. повярвай ми защото съм била на тяхно място и чесно казано е много забавно да се подиграваш с живота на някой..
тъй че..няма да ги търпиш тея.. няма да им угаждаш на фасоните .. и като ти кажат нещо за гъза .. му казваш да го духа и хич да не та интересува кфо говори .. и няя са депресираш .. и няма да правиш глупости .. всичко ще отмине..
имаше 1 приказка "С нахалство към прогрес" .. нали ти казвам .. ебеш им маиката и напреде с вдигната глава..
аиде успех ти пожелавамм!