абеее ако бях жалък щях ли да се опитам дори да направя контакт с чик или щях да си седя в нас пред компа без да правя нищо? Излизал съм с момичета и що годе имам опит само че все нещо им провалям кефа и повече не чувам дума от тях.
И какво само ме обиждате какво да направя че ония ми се подиграват? Съвсем нормален съм си без натиска от тяхна страна и имам големи шансове за успех само че те се натрапват постоянно и започват да ме иронизират и всички хора ни гледат и си мислят "хаха я го вижте тоя нещастник е обект на подигравки" и не щат да се занимават с мен щото заради тия тъпанари!!! а аз тва не съм го искал!
Поне от 2-3 дена не съм ги виждал и не искам цялата ваканция да чувам за тях а като се върна съм сигурен че пак ще започнат вербалните атаки затва ся гледам да си почивам и търся помощ тук ама и тук ме плюете ми какво да направя явно имам аура която привлича ебавки и тва е.
Но боя не решава нищо да тръгна да ви бия сега за една обида аз трябва да избия трицифрено число хора... а зад гърбовете си имат по 10+ приятели аз немога да се бия с половин българия...
Като не ми помагате поне не бъдете низши като "приятелите" ми и не пишете!