.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Голям фен Аватара на girl4eety

въпрос за целуване

здравейте искам ако може да ми обясните зна4и ония ден гледах един филм в които 1 мом4е се целува с 1 моми4е и после моми4ето казва на друго моми4е - добре се целува мом4ето ... та вапроса ми е какво разбирате под хубаво целуване - плс обяснете че аз до сега не съм се целувала и за първия път не искам да се изложа
    П.С. само не ми казвайте то си идва от вътре, моля за адекватни отговори
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

амии хубаво целуване нз не мога да ти го обесня

Означава, че се е целувал нежно, с хубави мисли и чувства, целувката показва отвътре какъв си и какво чувстваш!
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Град
    Дълбините на канала :D
    Хубавото целуване се прави с уста

Голям фен Аватара на girl4eety
    ох хора не ми помагате искам да ми обясните какво означава да се е целувал хубаво-т.е какво е хубаво целуване за да знам и аз така да се целувам
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    ох хора не ми помагате искам да ми обясните какво означава да се е целувал хубаво-т.е какво е хубаво целуване за да знам и аз така да се целувам
    на всеки човек различно му харесва примерно дадено момче се целува с момиче и момичето казва че се целува хубаво.После ти се целуваш с момчето може да не ти хареса. всеки е различен на всеки по различен начин му харесва целувката я си вкара езика до сливиците други по нежно....

Мега фен Аватара на Hilary_
    Всеки има различен вкус за целуване...някои се целуват с цял език а други амо с връхчета...трети еди какво си... най - важното е да бъдеш спокойна, да не си отваряш мнооого устата все едно, че ще го лапнеш и да не е много затворена та да го ухапеш...
    P.S. Не очаквай от първата целувка нещо като по филмите...

когато някой се целува добре искаш още и още,понякога от целувки политаш,друг път се възбуждаш,имма такива,които те карат да се усмихнеш докато плачеш...Добра целувка е тази на ава ми!За мен човек се целува добре,когато искам да го целуна дори когато има херпес

Според мен такова нещо като "добро целуване" няма.Всеки може да се целува добре.Е,някои може и да са се изложили малко първия път,но после всичко си е наред.Пък и рядко се случват излагации..то няма какво да сбъркаш просто.
    Та,на всеки му харесва различно нещо.Примерно едни обичат да им захапваш устните,други нежните целувки-бавни и продължителни.Има хора,които не обичат да се целуват с език и така нататък.
    Така че не се притеснявай.Тия по филмите са пълни глупости.Редовната реплика е "He/She is a good kisser."Няма такова нещо.Ако видиш,че този,с който се целуваш иска още или пък му е харесало значи се целуваш добре.
    А съвети за целувката - тази без език си е ясна.А иначе...просто докато се целувате нормално си отваряш устните,той трябва също да го направи(което ще стане,защото ще усети момента тука няма да се притесняваш дали ще зацепи) и след това просто почвате да си въртите езиците и квото ви дойде. По-точно не мога да ти го обясня.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Всеки има различен вкус за целуване...някои се целуват с цял език а други амо с връхчета...трети еди какво си... най - важното е да бъдеш спокойна, да не си отваряш мнооого устата все едно, че ще го лапнеш и да не е много затворена та да го ухапеш...
    P.S. Не очаквай от първата целувка нещо като по филмите...
    споко,не се притеснявай,ще се справиш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    В думите на хората ;)
    Според мен хубавата целувка е точно тази която неможе да се опише.Едва ли ти помагам но така мисля аз...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Преди да полети всяко едно пиленце претърпява няколко неуспешни излитания. Та и на теб ще ти се наложи да минеш през нещо такова. Хубавата целувка идва с опита, а опита - с практиката

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

значи... страсна целува с чувства... е не просто еи така... нещо от сорта... начи задължително нежна, нещо като целувка по устните един два пъти после " :P " целувка по долната устна... абе като страстна игра е тфа... неможе да се обясни наистина си идва от вътре... експирриментираи... но в никакъв случаи не бъркаи в гърлото с езика че нее много приятно усещането. А и междудругото сега погледнах толлкова простутии има в www.youtube.com наиши там "passion kiss" и гледаи разни клипчета ако искаш има обяснение разбира се трябва ти малко английски за да разбереш нещичко но според мен да се учиш от думи и разни обяснения е глупаво... аз досега междудругото помня едно момиче как се целува само... щото ми е направила впечатление... невероятна целувка напрао щях да припадна буквално си се влюбих два-три месеца ми беше в главата... ама тфа си беше само една целувка... нищо повече макар и толкова хубава... МАМКА МУ ! ОБОЖАВАМ ЦЕЛУВКИТЕ ! понякога имам чувството че като почна немога да спра !

спокойно ще се справиш няма нужда да се тревожиш .. идва си от самосебеси :P

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ти на колко си?!На 10г.?!

Ето как се целува "хубаво" :
    1.Вкарваш си езика в устата му!
    2.Въртиш го 5 пъти по посока на часовниковата срелка!
    3.След това го въртиш 5 пъти обратно на часовниковата стрелка!
    4.После повтаряш т.2 и т.3 докато те заболи езика!
    5.Вадиш си езика от устата му!

Абе момиче ... Как очакваш някой да ти обясни как да се целуваш добре?!Да не очакваш да ти напишат подобна на моята "рецепта" за целуване,ти да я назубриш и да я приложиш?!
    Я излез от филма ... Целувка като целувка ... А щом толкова много се притесняваш просто се оставяш момчето "да води" и готово ... Не е чак толкова сложно!!!

Голям фен Аватара на Dollystar
    Мале мойта първа беше ужасна аз се стреснах и нищо не стана тва беше преди неколко месеца и от тогава не исках да се доближавам до момче, ся ми се налага пак да се кис тия дни и съм ужасена след малко излизам с едно момче и

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    защо ме караш да се смея
    <N>

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    кви са тиа дивотии бе секи се целува както може па на който не му харесва да бяга се целува с друг

ми за мен хубава целувка е тази която те кара да изтръпнеш.. приятеля ми е тоооолкова добър в това че всеки път като се целунем и буди пеперудките в коремчето ми нз как го прави... дали е аромата на парфюма последван от първо нежна целувка после по страстна не знааааам. . .. ауууу хубаво е да си влюбен

Като за начало за да се целува някой хубаво не трябва да те лигави , не трябва да те хапе , не трябва да си държи езика неподвижен и да чака другия да свърши всичко , трябва да е нежен и внимателен.

хубаво целуване? за да е една целувка наистина хубава, не опира до толкова до добра техника или нещо такова.. важното е да вложиш чувства в целувката..

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    пфф ама ,че въпрос
    няма начин на хубаво и нехубаво целуване.
    Зависи от подхода.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    не ти трябва да се целуваш, тва са пълни глупости
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    не слушай тузаро,той иска само свирки иначе за мен няма добро и лошо целуване.. как дойде по скоро
    Като не знаете да губите, няма да играете!

Град
    Враца
    Бе кви са тия глупости? Да не мислиш, че ще успееш да се научиш от интернет? Пфффффффффффф

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си