.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    да! не съм чел темата!
    You can feel the bones shatter beneath our feet.
    The blood of lust staining our teeth.
    We feed on pain , disorder , delusion.
    The filth of the modern plague.
    And in this reign of Godlessness, the heathens will say...

Знаел кога свършва...прочети малко сексуална литература из интернет .... моля те ... никое момче незнае кога свършва ... когато ти изтръпнат краката...така си мислиш .... и когато усетиш че вече си празен... да бе..изобщо не е така ... точно преди тези чувства пениса ни изпуска 1 не толко бяла течност,която се води с мъртви сперматозоиди ама не е така ... в тази бяла течност има и милиони живи...които могат да направят онова нещо,което излиза след 9 месеца от корема на жената ... не си прави ебавка с това да праиш секс без презерватив ... ако неискаш бебе ...

Iliqn99
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA Виж мнението
    Когато правиш секс без презерватив ,и си на метода "преди да свърша,ще го извадя,усещам се",има шанс момичето да забременее.Това нещо,"което е течност,но не е сперма",се нарича предеякулационна течност и въпреки,че няма толкова сперматозоиди,колкото в спермата,пак има реален риск да забремениш девойката.Хич не пренебрегвайте възможността.Мисля,че поне 15-годишните,като са тръгнали да правят секс,малко са се образовали,но уви.Ето на автора малко повече информация : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...1d67e5c35a30b5

П.П-vamp,ти беше на 21-23,как може да не знаеш,че се нарича "предеякулационна течност" и да не знаеш,че има риск,дори и само предеякулационна течност да е попаднала във вагината на момичето,то да забременее?Тц-тц,трагично е.
    вчета с приятелката ми правихме секс около час и половина с презерватив, сменяхме много пози и накрая последната поза го вкарах и при вкарването кондома се се скъсал без да усетя и ми стана много яко, в последствие го изкарах и след секунда свърших навън, установявайки че кондома е скъсан.... има ли вероятност да е станала беля аз мисля, че не ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си