Хора,супер объркана съм и просто исках да споделя какво ми се случва с вас..По принцип съм си добро момиче,когато ходя с един,обичам само него,и никога не съм мислела,че ще ми се налага да размишлявам какво да правя по такъв въпрос..Но кой да ти знае..От 4 месеца вече ходя с едно момче,много се привързах към него,не могь да кажа,че го обичам,защото не съм сигурна,че е така,но..На втория месец станаха големи филми..Той ми изневери..Простих му..Имах съмнения и втори път за същото момиче,но този път беше отчасти лъжа..щях да го скъсам,но пак му простих,защото просто не мога да си представя живота без него..В момента сме най-щастливата двойка..Всичко ни е на 6,освен..В класа ми дойде преди 3-4 седмици ново момче..Знам го още отпреди това,но не се познавахме..Преди няколко дена почна супер мн да ме сваля..Оказа се,че познава приятеля ми..Но просто ей така,не че са приятели..В петък ме пита дали мога да зарежа фр ми заради него,аз му казах,че до понеделник ще си помисля..А утре е понеделник..В петък той ме изпрати до нас,и и там искам не искам..Поддадох се на сърцето си и се целунахме..Оттогава не съм спряла да си мисля за него..И нз как ми дойде на акъла..че може просто с това момче да съм тайно,само за удоволствие,докато си ходя с моя фр..Защото му казах,че не мога да избера,но няма и да зарежа фр ми..И му казах,че утре ще му кажа окончателно..Никога не съм го правила..Не искам да объркам всичко между фр ми и мен,но не мога и просто така да премахна момчето от класа ми,много ме привлича..Моля ви,кажете ми как да постъпя..Не че не знам де,трябва да си остана с фр ми,но..Не искам да правя курвенски номера,на фр ми му е писнало от такива преди мен..Просто исках да си излея душата..