- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обичате ли да четете книги? Какъв стил? Любима книга?
Не чета често, но когато някоя книга ми хареса съм като обсебена![]()
Новолуние успях да я прочета за едно денонощие... е после имах сенки под очите и умирах от глад , но определено си струваше![]()
Чета всякакви жанрове, не обичам да се забивам в един стил, но любими са ми научна фантастика и фентъзи ((:
Пако Рабан за тебПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Много.
Първоначално написано от XY
(((
поне Паолито Коелюито да бе казано!
ексо, това ми звучи супер ъндърграунд. аз лично никъде не съм го видЕл.
а в Хеликона какви симпатични книжлета оригинали на английски са вкарали...леле, прекрасни са.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Абе не чета много за жалост ,но принципно фентъзита обичам , бях се зарибил последно по Стивън Кинг ,а сега смята да почна "Корона и кръв".
И четенето е за люзъри ! За това призовавам да не четете !
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Шанса да го намериш в България е 1 на невъобразимоголямочисло. От нета излиза някъде 27 лева.Първоначално написано от Raybeez
http://www.bookdepository.co.uk/book...Outer-Suburbia доставката е безплатна, но трябва да се плати ДДС (плащаш го на тях, не се занимаваш с митници и тн.)
Grumpy old madman