- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Парфюм или Тестер
Здравейте
Тези дни ще си купувам нов парфюм. Набелязах си няколко ... но в друг сайт като тестери струват почти двойно по-евтино.
Та с нещо прецакан ли е тестера ? Доста противоречиви мнения съм чел - интересува ме дали има разлика в аромата. Това, че на шишенцето ще пише "тестер", и може да не е в оригиналната си опаковка не ми е проблем ако ще спестя доста пари![]()
rock`n`roll baby
тестера и парфюма имат идентични аромати,но тестера не е траен май![]()
Come back and set me free... : )
глупости вуйна ми си купува тестери и миришат наистина доста , усеща се от разстояние и като мине покрай тебе също
каза ми ,че идвали някога без капачка ,без оригинална кутия ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
мм мисля че няма значение.. макар че не използвам тестери..
тестера знам че е без капачка и кутия и е по евтин защото някой хора купуват парфюми само заради марката.иначе съдържанието знам че е едно и също
майка ми понякога използва тестери, аз знам че са толкова по-евтини защото нямат кутии![]()
Използвал съм както парфюми така и тестери и разликата в двете е че парфюмът си е парфюм особенно ако е оригинален хубав е издържлив и всичко а тестера е просто тоалетна вода на която са и сложени капки за подсилване.... Оригинален парфюм/тестер се познава по това че като се напръскаш и като ти попие в кожата като е сухо ако отидеш и това място го измиеш със сапун качествения парфюм започва да мирише по силно докато тестерите и/или ментетата им се губи аромата лично съм го позвал с тестерите на версаче и оригиналния, Mex и тестера му, Diablo и тестера му, армани и тестера и на още един два...
тва нещо не го схванах?? я дай пакПървоначално написано от teenems
![]()
Cruel Intentions
Имам и парфюми и тестери... разликата е в това да, че някой са без капачка и оригинална кутия и са по евтини тестерите и някой се отмирисват много бързо някой не... зависи. Избора е твой![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Това ми е въпроса - вярно ли е това или разликата е само в опаковката/капачката ... за която не ми пука много ...Първоначално написано от rosenhristev
![]()
rock`n`roll baby
еми нямат капачка и без кутия .. ми на мене ми викат :дойде без оригинална кутия ,вуйна ми вика дойде без кутия абе ..Първоначално написано от mysterious93
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.