.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Развитието ми.Погледнете моля Ви!

Здравейте видях форума и се зарадвах,че ще мога да споделя моето притеснение с Вас.Знам,че сигурно има мн други подобни теми,но моля Ви отговорете ми сериозно.
    Аз съм момче на 14 години и половина и се съмнявам дали се развивам добре.Имам комплекс с растежа в всяко отношение.Висок съм 161 а тези от моя клас почти всички от моя клас са с 1 глава по-високи от мен.Има съмо 2-3 момчета на моята височина и 1 малко по-нисък всички други са с 1 глава,но като че ли от 1 година май се оправям.Подследното лято съм порастнал за 3 месеца-5 см.А на Нова Година бях 158-159 а сега съм 161.
    Другото ми притеснение относно моя член.Нормално ли е на 14 години да ми е 12-13 см просто ми се вижда малко странно,защото момчетата вече почват да правят секс а аз с тея 12-13 см не си се представям.Тренирам Футбол.Мастурбирам почти всеки ден това вреди ли на растежа? МОЛЯ Ви не давайте Отговори от СЪЖАЛЕНИЕ ИЛИ ЗА НАДЕЖДА дайте ми РЕАЛЕН отговор!Ето накратко въпросите ми:

1-Мн ли съм нисък и колко е нормалното и какво да правя за да порастна?
    2-Нормално ли ми е голям и колко е нормалното?
    3-Мастурбирането вреди ли на растежа?

Моля Ви изказвайте се ако сте поне малко компоненти по въпросите.

Благодаря на всички!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    всичко си ти е наред докато станеш на 18 толкова ще израснеш ,че няма да се осетиш кога си станал 180.Не съди по останали за височината .самозадоволяването не ти вреди или пречи

мххх

нз вече се съмнявам

Град
    Перник
    1.Нисък си,да.Нормалната височина може да се каже,че е 1.70 поне според мен.
    За да порастнеш,добре е да спиш следобяд.Тогава най-много се отделя хормона на разтежа.
    2.Нормално е да е толкова голям.Да не мислиш,че тези на твоята възраст,които правят секс,са им по големи.
    3.Маструбирането не вреди на нищо!Играй си с пишока когато можеш
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

плзззз

плз дайте още мнения

Ivinqvam se za latinicata:
    Omarlu6en - Viso4inata ti ne se opredelq ot teb samiq, a ot gena ( Viso4inata na va6te)
    2ro - Tvoq si e daje golqm, az sym na 13 i o6te nqmam sperma i mi e malyk (9-10sm) - Tolkova mi e o6te ot 5 klas mai
    3to - Kyv Sex na 14 .... Ako misli6 4e tiq ot va6iq klas kazvat istinata - jestoko se lyje6, malko 6te da sa tezi koito naistina sa go pravili na taq vyzrast..

Az sym 169 sm i ima 2ma koito sa s 1 glava nad men.

Ako tvoeto razvitie e izostanalo - ne znam kvo sledva za men s tiq 10 santa v ga6tite

Ем ти си 169 на 13 аз 161 на 14 и половина Пак и мен спермата ми дойде миналата година и миналата година ми беще голям точно,колкото твоя

Цитирай Първоначално написано от omarlu6en
    Ем ти си 169 на 13 аз 161 на 14 и половина Пак и мен спермата ми дойде миналата година и миналата година ми беще голям точно,колкото твоя
    Tova be6e uspokoenie za men - thx - az sled kato prerovih celiq forum se uspokoih 4e sym normalen

Za teb - Ot moq klas imam i syu4enici visoki kym 1,55 ( no ne sa mnogo - okolo 2ma , 3ma)

Kakto ti kazah zavisi ot roditelite ti - kolko sa visoki ?
    Moite sa mnogo visoki - Ba6ta mi e 190 sm ; Maika mi 178sm...
    Ina4e - hapva6 li zdravo, ako ne qde6 dostaty4no tova moje da e problem.
    Az li4no hapvam malko - teja 52 kg...

emiii

Za nachalo sry za latineca no mi se bagna phonetica.Taka kakto ti kazah qm normalno i sam na normalni kilogrami 50-51 za moqta viso4ina.Nadqvam se da stana 175-180 i do kolkoto znam e vazmojno da sam vleznal malko po kasno v puberteta za poslednata godina sam porastnal kam 7-8 sm koeto mislq 4e ne e zle.Nadqvam se i za napred taka da e ms za otgovorite.

1.-Нисък си,но през последните години в България срединият ръст сред момчетата между 12-15 години е спаднал,също и започването на побертета става доста по-късно това вероятно е от замърсения въздух,неправилното и нередовното хранене,интернет зависимост,ограничено спортуване.Можеш да си вземеш от аптеката витамин А,Д и калций,да смениш футбола с волейбол,8-часов сън,повече манджи и супички по-малко пържено и мазно.
    2.Нормален ти е,но за да задоволиш момиче се иска дебелина (около 14/15 см)
    3.Вреди,изхвърляш голямо количество бетък и отделяш голямо количество тостестерон,повече спорт за да оползотвориш тостестерона.
    Йога и мъдрост

не мисля че си нисък нито че ти е малък тфа че ласкаш нема никфо значение... И кфо се оплакваш 160 ми се струва доста нормално аз сам на 16 и сам 160 нищо че съм момиче ,а ти ще пораснеш още :P

Град
    Pleven d'gee
    Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    1.-Нисък си,но през последните години в България срединият ръст сред момчетата между 12-15 години е спаднал,също и започването на побертета става доста по-късно това вероятно е от замърсения въздух,неправилното и нередовното хранене,интернет зависимост,ограничено спортуване.Можеш да си вземеш от аптеката витамин А,Д и калций,да смениш футбола с волейбол,8-часов сън,повече манджи и супички по-малко пържено и мазно.
    3.Вреди,изхвърляш голямо количество бетък и отделяш голямо количество тостестерон,повече спорт за да оползотвориш тостестерона.
    сорри за офа ма как се мери дебелината
    иначе по темата :
    1 дам иаз съм нисък... както всички от моето семеиство .. като бях на 14 (мин. година) бях 170 и ми се струваше ,че съм много нисък.. сега на 15 съм 175
    2. за големината хехе моя беше по-голям миналата година ... 14-15
    3. незнам ,но се си мисля ,че има някаква връзка с пъпките и космите
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България

Ква е тая дебелина, бе човек? Ти гледаш ли кво пишеш?
    Към автора - не се притеснявай и не си създавай комплекси. Трябва да се научиш да се чувстваш добре в тялото си и да се харесваш. Имай предвид, че всички неща които ще направиш за ръста си са нищо в сравнение с гените. И ако родителите ти не са високи, не се притеснявай. Понякога децата приличат повече на дядо и баба, отколкото на мама и татко.

Цитирай Първоначално написано от BlueCat

Ква е тая дебелина, бе човек? Ти гледаш ли кво пишеш?
    Към автора - не се притеснявай и не си създавай комплекси. Трябва да се научиш да се чувстваш добре в тялото си и да се харесваш. Имай предвид, че всички неща които ще направиш за ръста си са нищо в сравнение с гените. И ако родителите ти не са високи, не се притеснявай. Понякога децата приличат повече на дядо и баба, отколкото на мама и татко.
    Еми дебелина ти като мушнеш една клечка да не мислиш,че ще задоволиш някоя? Целта на пениса е не да бъркаш в матката с него ,а да запълниш максимално вагината за най-пълно удоволствие и за двамата.
    Дебелина се мери с шивашки метър измерваш там където пениса е най-дебел.
    Йога и мъдрост

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Еми дебелина ти като мушнеш една клечка да не мислиш,че ще задоволиш някоя? Целта на пениса е не да бъркаш в матката с него ,а да запълниш максимално вагината за най-пълно удоволствие и за двамата.
    Ясно, че траа е дебел, ама мислех, че се мери на диаметър и се уплаших - 14 см диаметър....

Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    Ясно, че траа е дебел, ама мислех, че се мери на диаметър и се уплаших - 14 см диаметър....

14 см диаметър , това и чернокож не може да го постигне бе

Град
    anytime, anywhere

Re: Развитието ми.Погледнете моля Ви!

Благодаря на всички!
    (1) Мъжете на твоята възраст се развиват по-бавно от жените. Не се притеснявай, може и гена да ти е такъв (ако майка и баща ти са ниски или съседа).
    (2) Има още бая години да ти расте, не го мисли. Важно е как се работи с него, не колко е голям /!\
    (3) Не вреди, вреди на теб че се научаваш да не си търсиш приятелка, а да му чупиш главата.
    Не умея да губя !

Емии аз се надявах за съвети относно порастването.Лягам си към 12 и повечко,но въпреки това си ги имам 8 часа сън.Нещо друго като съвет?В никъкъв случай немга да спра футбола и да почна др. спорт.

Емии аз се надявах за съвети относно порастването.Лягам си към 12 и повечко,но въпреки това си ги имам 8 часа сън.Нещо друго като съвет?В никъкъв случай немга да спра футбола и да почна др. спорт.
    Моркови,млека (кисело и прясно) - Виж в гоогъл за Провитамин А..
    Той е за растежа.
    Спи следобеден сън.. и ако имаш време баскетче.

[quote="omarlu6en"]Здравейте видях форума и се зарадвах,че ще мога да споделя моето притеснение с Вас.Знам,че сигурно има мн други подобни теми,но моля Ви отговорете ми сериозно.
    Аз съм момче на 14 години и половина и се съмнявам дали се развивам добре.Имам комплекс с растежа в всяко отношение.Висок съм 161 а тези от моя клас почти всички от моя клас са с 1 глава по-високи от мен.Има съмо 2-3 момчета на моята височина и 1 малко по-нисък всички други са с 1 глава,но като че ли от 1 година май се оправям.Подследното лято съм порастнал за 3 месеца-5 см.А на Нова Година бях 158-159 а сега съм 161.
    Другото ми притеснение относно моя член.Нормално ли е на 14 години да ми е 12-13 см просто ми се вижда малко странно,защото момчетата вече почват да правят секс а аз с тея 12-13 см не си се представям.Тренирам Футбол.Мастурбирам почти всеки ден това вреди ли на растежа?
    Ще кажеш че описа мен

Тепърва започваш да се развиваш

Ако висиш по лостове по 10- 15 мин на ден, ще се издължиш. Но не набирания, а просто се хващаш с ръцете и си висиш.

Здравейте видях форума и се зарадвах,че ще мога да споделя моето притеснение с Вас.Знам,че сигурно има мн други подобни теми,но моля Ви отговорете ми сериозно.
    Другото ми притеснение относно моя член.Нормално ли е на 14 години да ми е 12-13 см просто ми се вижда малко странно,защото момчетата вече почват да правят секс а аз с тея 12-13 см не си се представям.Тренирам Футбол.Мастурбирам почти всеки ден това вреди ли на растежа? МОЛЯ Ви не давайте Отговори от СЪЖАЛЕНИЕ ИЛИ ЗА НАДЕЖДА дайте ми РЕАЛЕН отговор!Ето накратко въпросите ми:

Благодаря на всички!

1. Изобщо не си нисък, според мен напълно нормален. Искам да кажа следното: Момчетата от моя клас са около 1.50 на 13 години са. Значи има 4 момчета от класа дет са по 1.45 см др. пет дето са около 1.50 и и още 3 дето са по 1.55 при положение че са на 13 години. Според мен са ниски, а ти си нормален.

2. Абсолютно с нормална големина ти е. =)

3. За последното не съм сигурна. Аз съм момиче на 13 и никога не съм маструбирала.
    Don't worry, be happy!

Изведнъж ще дръпнеш напред и пениса ще порастне споко :P

Така не се безпокой че не си толкова висок. Аз навремето бях с 1 глава по нисак от другите, а сега съм с 1 глава над всички

За пениса - има още да расте. До колкото знам растежа продължава до 15-16-17 год. (което е много индивидуално)

Мастурбацията по никакъв начин не ти пречи до колкото знам

Не се притеснявай за развитието си. Сигурно сега влизаш в побертета. И повярвай ми след 2-3 години ще си коренно променен
    http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си