.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Ще оплешивея

Имам един проблем , който го имат голяма част от мъжете по света но немога да се примиря , че ще оплешивея. Баща ми и дядо ми са плешиви и аз съм започнал отстрани по скалпа да губя коса а и самата тя ми е рядка => ще се плешивее.Знам , че сега ще кажете е какво от това има хиляди хора с по-лоши заболявания които незнаят дали ще се сабудят утре и сте прави но съм яко подтиснат . Аз съм на 17 баща ми каза , че е започнала да му пада след казармата такаче има време но ви питам дали има начин освен оперативен да ми насадят коса или да разчитам че ще остане модата мъжете да ходят 0 номер.А и да питам момичетата какво мислят за плешивец , ясно ми е че за всеки влак има пътници и че както баща ми така и дядо ми си имат а и са си имали много приятелки но все пак.
    Благодаря предварително и ме извинете ако има правописни грешки

Град
    Roma, Italia
    Аз не мога да те посъветвам нещо или да ти помогна.Приятелят ми (на 19 е) също има този проблем и честно казано - кофти ми е! Незнам обаче дали неговото е наследствено.
    Мисля си, че макар и наследствено не може ли понякакъв начин да се възспре.Нали има толкова мазила, шампоани и незнам какво още.А дали дерматолог би помогнал или поне намалил косопада?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    в света на приключенията ..

Re: Ще оплешивея

Цитирай Първоначално написано от bbbsheva
    Имам един проблем , който го имат голяма част от мъжете по света но немога да се примиря , че ще оплешивея. Баща ми и дядо ми са плешиви и аз съм започнал отстрани по скалпа да губя коса а и самата тя ми е рядка => ще се плешивее.Знам , че сега ще кажете е какво от това има хиляди хора с по-лоши заболявания които незнаят дали ще се сабудят утре и сте прави но съм яко подтиснат . Аз съм на 17 баща ми каза , че е започнала да му пада след казармата такаче има време но ви питам дали има начин освен оперативен да ми насадят коса или да разчитам че ще остане модата мъжете да ходят 0 номер.А и да питам момичетата какво мислят за плешивец , ясно ми е че за всеки влак има пътници и че както баща ми така и дядо ми си имат а и са си имали много приятелки но все пак.
    Благодаря предварително и ме извинете ако има правописни грешки
    не се безпокой :P бъди пич и момичетата ще те харесват
    сега сериозно-можеш да се посъветваш с дерматолог за някакви шампоани;но не смятам;че ще са много ефективни
    смятам;че операцията ще е най-ефективното лечение

Под ножа не ми се застава за такова нещо а и боли яко и ....
    Ясно ми е че момичетата няма да странят от мен заради косата но нз гадно ми е като погледна до къде ще оплещивея и ми става гадно а и си представям какво ще е на момичето на мястото да гледа как на приятеля косата му пада ужасно е нз дали разбирате какво точно имам в предвит.Ами май на дерматолог ще се ходи защото сега е времето да го променя

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от bbbsheva
    Под ножа не ми се застава за такова нещо а и боли яко и ....
    Ясно ми е че момичетата няма да странят от мен заради косата но нз гадно ми е като погледна до къде ще оплещивея и ми става гадно а и си представям какво ще е на момичето на мястото да гледа как на приятеля косата му пада ужасно е нз дали разбирате какво точно имам в предвит.Ами май на дерматолог ще се ходи защото сега е времето да го променя
    споко
    0 номер ще остане на мода :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си