- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Айде да напишем първата приказка/книга за форума...
Идеята е ясна... Всеки има право да пише само по едно изречение!
Нямате право да пишете нецензурирани неща, както и да излизате изцяло от темата...
Както му се вика - Летс бегин.
Без ебавки, нека стане нещо наистина добро...
Поредната нощ изпълнена с кошмари, поредния път в който се събуждам толкова изплашен...
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
..защото замаян от евтиното уиски съм сънувал как с моя любим съфорумец(няма да му споменаваме името) си търкаме голите тела...
Първоначално написано от _donna_
![]()
И когато усещам, че тези мисли минават през главите на съформцуте, си спомням за думите на Жорж Ганчев - "Бог да пази България". За съжаление само един бог няма да ни е достатъчен. Христос, Алах, Шива, Маниту, Тангра, Харе Кришна, Буда, Зевс, Один и хиляди други божества не могат да опазят България от жителите й.
Grumpy old madman
Не е толкова трудно...Първоначално написано от SWASTIKA
Ако не проявяваш интересен, поне не пиши да се правиш на интересен/а.
Всяка една тема е постната за да доставя интерес на хората, за да ги забавлява, за да има в/у какво да мислят и т.н.
Повече от 85% от темите на тази страница са БЕЗнтересни. Някой прави тема с развиващ се характер, а хората просто се ебават.
Явно очакват нещо друго или просто нямат никаква работа...
SWASTIKO, толкова си спрел, бате. Ходи си намери некво занимание, баси..
биха искали да чуят(прочетат) всички,ноо..Първоначално написано от woshata
Към автора: Не очаквай нещо сериозно да излезе...И да ти се иска няма как...
![]()
Аз продължавам с нещо на ново...![]()
... и ето, че тя погледна замечтано... а в очите и имаше само сълзи...от вината, която изпитваше и от болката която той и причини...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Батко ти Свасти не се занимава с бързоходки като теб.Първоначално написано от DimovB
![]()
hey, Mr. Copypaste успокойсе малко с тея дебилизми.. приказка ще пишем... ти живот имаш ли ?
то густо, то пусто
Не, нямам си.Първоначално написано от Joc
Търся да си купя.
Edit: Дебилизъм е друга характеристика на друго нещо.![]()
и всички герои измряли от птичи грип .. край![]()
.!.
Сега е на мода грип по прасетатаПървоначално написано от woshata
![]()
.. но се оказало, че една малка група хора, имунизирани от птичия грип оцелели и ...Първоначално написано от woshata
The Spark
тези шипове били непоносими и тази малка групичка имунизирани хора се самоубили ..![]()
.!.
и личния живот на Бианка се завърнал .. взел правата лопата и избил всички герои на приказката![]()
.!.
....но дошъл Д*О*И*П и ги ресъректнал всички до един, след което, устремени към нов световен ред, те..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
започнали да лепят плакати на Д О И П из билетния на НДКдошъл лошия индианец с пушката и ги застрелял .. тогава ..
.!.
..дошли евреите и казали
дет се вика ...Летс бегин.![]()
(а така ли се викало?)
абе верно къде е Хитлер... тогава и Хитлер дошъл, защото и на него му вкарали кафева инжекция и...
то густо, то пусто
На тебе да ти сера в устата,бе гнусар.и наебал грозния рахитен руснак с игла с кетамин в ануса и после онанирал върху лицето му и му срал в устата![]()