- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да свалям момичета
Значи искам да разбера като флиртувам с някое момиче какво по точно да и казвам![]()
![]()
![]()
ne ti trqbva samo gluposti 6e si navle4e6 na glavata, otivai da cuka6 cs![]()
Кажи и "Ако застана на челна стойка изсвиря Jingle Bells наобратно, на пианото, ще дадеш ли да те целуна?" гаранция че ще е впечатлена.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Търсааааааачкааа...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Недей, висше се иска.Първоначално написано от Hilary_
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
хах да прав си...извинявам се...Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
Priceless .. <3
С мерак![]()
сваляи ги с подръчни средства , бокс , винкел , точилки , бухалки , фаянс , теракот и др.
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
...Първоначално написано от Aicken
![]()
![]()
Добре казано...
![]()
Priceless .. <3
Като за начало , прочети тукhttp://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838 и не пускай излишни теми
![]()
С гяволъци и маймунджилъци.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Това не е като рецепта как да направиш супа.Ти сам трябва да си имаш твой си трикове.
тухла 4ка =]
и по старата версия ,т.е. 3ка, и тя добра работа вършиПървоначално написано от chrz
.
по темата: Колегата valdesbg доста добри неща е написал на втория ред на раздела "Любов" ако ти е трудно да се ориентираш.... сега имаш за домашно да го прочетеш няколко пъти(4-5)...айде успехи.
събуй си гащите брой до 3 ... и започни да бягаш така по центара на града си![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
тцтцц щом до сайт си стигнал.... че чак да питаш какво точно да й казваш... за да я свалиш... значи работата не е на добре... нз нз оправяй ся![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
абе вие сте мн смотани хора бе освен тъпизми с изключение на 2-3 не видях просто попитах за да видя мнението на другите ето това е разума на младото поколение само идиотщини знаят и ги пишат пубери на по 10-12 годишна възраст и аз съм на 14 но пък вие направо "тепате рибата с воден пистолет"![]()
има такава тема ако не си видял .. ВАЖНА тема пишеПървоначално написано от sande94
Ама не обиждай другите! Те не са ти виномни, че не можеш да четеш! Като отвориш раздел "Любов" и отгоре във важните теми има една, в която си пише какво да се прави като харесаш някое момиче... Ми мама му стара гледайте малко преди да пускате нови еднакви теми !![]()
А и ти какво очакваш да ти кажем... всяко момче/момиче си има определени трикове, които си ползва... Същото се отнася и за момчето/момичето, което е обект на свалките - всеки човек е различен. Никой не може да ти каже какво със сигурност ще се хареса на момичето!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от Axe_vs_Sword
![]()
![]()
ОпРЕдЕлЕнО
![]()
(sun)~{}*
а и +тва ти едно момиче незнаеш как да свалиш че даже питаш как да сваля момичета![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от smileforyou12
много ти са кефя на аватара![]()
![]()
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()