Така ще се опитам да ви кажа всичко накратко. Значи преди известно време докато си седях пред компа и ми беше доста скучно за това реших да потърся някой в скайп и да си попишем и нищо повече и както да е запознах се с едно момиче и си пописахме то обаче е дало ника ми на нейна приятелка и тя ме намери, дотук добре, запознахме се всичко точно прати ми снимки и аз страшно много я харесах, но тогава си имах гадже а тя също а пък се оказахме и от различни градове. Продължихме все пак да си пишем като познати и след няколко дена обаче така стана че приятелката ми скъса с мен а пък въпросното момиче е скъсало с приятеля си. Разбрах това и почнах малко по малко да я базикам тва онова и по едно време на скайпа си беше написала "мило (h)" попитах я за кой се отнася това и тя каза че за мен така и до тук горе долу добре тъй като с времето и я харесах ужасно много но не и казах нищо а я попитах дали ме е харесала и какво иска да каже с това "мило" и тя ми каза че просто ме чувства като някъкав нейн добър приятел с който може да си споделя и т.н, но само като приятел. Малко ми стана кофти защото разбрах че нямам шанс и пак си замълчах. Мина вече доста време а аз все още я харесвам и съм рещил че искам да и кажа но не знам по къкав начин да го направя та въпроса ми е някой сеща ли се как да й кажа