.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: КЪРЛЕЖ

КЪРЛЕЖ

здравейте значи много съм уплашена преди малко се върнах от даскало и нали починах си малко и реших да хапна приготвих всичко и един фр ме извика от долу пред блока и аз му свирнах с пръсти и после като си извадих ръката имаше кръв огледах се нямаше нищо нито рана нещо за да потече кръв огледах стаята и намерих кърлеж на земята уплаших се тази кръв да не е от кърлежа незнам какво да правя не помна дали като свирнах имах кръв или след това

Град
    Roma, Italia
    Звънни на вашите най-добре.И къде е бил кърлежа, да не е останало нещо от него по теб и дали изобщо е бил на теб.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

не имам куче може и да е от него целия беше паднал и настъпан но като свирих не помна да е имало кръв по ръката ми офффффффффф

Град
    V.Tyrnovo
    наистина кажи на вашите и върни за всеки случай или на доктор или в бърза помощ да ти ударят една инжекция да няма някоя инфекция после. Няма страшно. Без паника, действай отговорно и зряло Хайде успех
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Град
    в света на приключенията ..

Re: КЪРЛЕЖ

Цитирай Първоначално написано от house_mania4ka
    здравейте значи много съм уплашена преди малко се върнах от даскало и нали починах си малко и реших да хапна приготвих всичко и един фр ме извика от долу пред блока и аз му свирнах с пръсти и после като си извадих ръката имаше кръв огледах се нямаше нищо нито рана нещо за да потече кръв огледах стаята и намерих кърлеж на земята уплаших се тази кръв да не е от кърлежа незнам какво да правя не помна дали като свирнах имах кръв или след това
    отиди на лекар

Град
    V.Tyrnovo
    абе мила спокойно дори да е било кърлеж.. Аз лично съм имала много пъти.. по едно време дори сама ги вадех просто върви за една инжекция за всеки случай и си ОК
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

ми не съм казала наще 6тот 6е ми ихвърлят кучето ама сега нищо ми няма може би и като съм свирила да не е имало кръв налииии съм жива :Д

Град
    в света на приключенията ..
    ми не съм казала наще 6тот 6е ми ихвърлят кучето ама сега нищо ми няма може би и като съм свирила да не е имало кръв налииии съм жива :Д
    мии отиди на лекар без вашите
    или можеш да кажеш;че си напипала кърлежа като си се разхождала на тревата без кучето
    така няма да ти изхвърлят кучето
    ако не.. по-добре отиди на лекар сама;защото може да се получи нещо сериозно от кърлежа
    самото ухапване не е проблем;обаче след него могат да те сполетят проблеми
    успех!

ама кърлежа не ме е ухапал сигурно е паднал от кучето и аз съм го настъпила 6тот после видях по дънките долу че имаше размазано кръв аз се притеснявам тая кръв да не ме зарази нещо ама хааа не помня дали имах кръв по пръстите като свирих или не тва е проблема

Град
    Springfield;Sofia
    Цитирай Първоначално написано от natity91
    абе мила спокойно дори да е било кърлеж.. Аз лично съм имала много пъти.. по едно време дори сама ги вадех просто върви за една инжекция за всеки случай и си ОК
    вие животни ли сте?
    Барнатият гъз е нечист гъз!

Град
    Springfield;Sofia
    ама кърлежа не ме е ухапал сигурно е паднал от кучето и аз съм го настъпила 6тот после видях по дънките долу че имаше размазано кръв аз се притеснявам тая кръв да не ме зарази нещо ама хааа не помня дали имах кръв по пръстите като свирих или не тва е проблема
    спокойно,бактериите в слюнката ти са убили тези в кръвта
    Барнатият гъз е нечист гъз!

Пламенчеее,Пламенче

Град
    V.Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от Gyzibarka
    Цитирай Първоначално написано от natity91
    вие животни ли сте?
    Не просто имам малко обща култура и нз тва онова и как да се грижа за себе си. Има си чалъм да се задуши кърлежа и той сам се пуска. И има и друго. Лесно се разпознават двата вида. Човешките са по малки и по чернички.. а животинските са светли и големи. Ти добре ли го видя кърлежа ?

Град
    V.Tyrnovo
    оооо тези ходят само по животните... и са ужасно гнусни Радвам се че си се справила.

дамм питах във сайта пулс и там една докторка ми отговори

п.п: Спокойно, няма страшно дори кръвта да е от кърлежа. За да се заразиш би трябвало да има кърлеж да е смукал от твоята кръв и да има смесване на течности. Лигавицата на устата е достатъчна бариера, особено ако няма никакви наранявания, освен това в устата има и ензими с ефект да обеззаразяват, не случайно когато животно се нарани облизва раната си ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си