- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КАК?????
![]()
хора кажете как да сваршвам по-бавно????
Ами аз съм момиче,но според мен като усетиш момента,че ще свършиш спри за малко или позабави,или изкарай го и включи малко любовна игра.Презерватива също губи малко усещането.За колко време свършваш и за колко време искаш да свършваш.Но пък в крайна сметка ако момичето те възбужда много и ти е кеф защо пък да не свършиш и да има продължение от втори и трети път
С мерак.
toq vupros e po-star ot men
temi bol polzvai tursa4ka
момчето попита за съвет него хокайте просто контролирай ритъма ти като осетиш че ти идва забави малко или смени позата в този момент ...аз поне така правя или запончи да доставяш удоволствие на половинката ти и после пак АТАКА НАПРЕД![]()
![]()
![]()
![]()
Това при мене играе като устрие с два ножа... След като uсетя, че ми "идва" спирам за малко и после пак... Ако стане така обаче 2-3 пъти после изобщо не Мога да свърша...Първоначално написано от lutfen
Както и да е... С времето ще се научиш и ти![]()
Съгласна съмПървоначално написано от ubuntureload
Ще помогне
![]()
Come out, come out wherever you are...
Наистина има много теми за това!Но,както другите те съветват забави темпото,помисли си дори за момент за нещо друго(ако можеш),използвай презерватив или просто продължи с нещо орално за нея!И успехче!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Пери я 8 пъти. В края ще свършваш доста бавно, а предполагам че тя ще се е размазала от кеф![]()
madafaka
Мисли си за баба си по банскиПървоначално написано от faceboy
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Правете почивки,или преди това си направи една злобарка и така.![]()
издърпай си топките назад![]()
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
прав си ама "ако" може да го държи дигнат до 8мия път самочеПървоначално написано от w0lf
![]()
ПИША КРАТКО!
ЦЕЛУВАМ СЛАДКО!
БЕЗ ПОДПИС БЕЗ ДАТА НАПРАВО ТИ ГО СЛАГАМ В УСТАТА!