.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Папагал

Папагал

Как да си науча Корелата да се люлее
    Въобще не иска да се качи на люлката

Moderated by slun4ice
    т.1

говорете

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Може да го е страх, остави го да се престраши след време, като види, че това не е нищо ' лошо ' ще се качи. Изчакай просто, животно е все пак.

Re: Papagal

Цитирай Първоначално написано от pErvErzn0-LapE
    Как да си науча Корелата да се люлее
    Въобще не иска да се качи на люлката
    E на това няма как да го научиш зависи от него....Да позная ли каква ще е следващата твоя тема?"Как да науча папагала си да говори"...

хаха не. Записала съм си гласа няколко кратки изразчета и му ги пускам Ако се научи ще се радвам ако не - здраве да е Важното е че е красавец Другото му е простено Просто смятам че люлката ще му е забавна ... а той си мисли че е там за да го гали бута я с клюна и си слага главата отдолу и тя като се люлее и му гали перчема

Мега фен Аватара на teenems
    и мойте папагали не се качват начии много им се ядосвам
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Трябва търпение моят папагал е розела има и люлка не кацаше известно време но после свикна сега не слиза от там

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Аз моите от 8 години ги чакам да се залюлеят но проявяват нулев интерес.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от passion92
    хаха не. Записала съм си гласа няколко кратки изразчета и му ги пускам Ако се научи ще се радвам ако не - здраве да е Важното е че е красавец Другото му е простено Просто смятам че люлката ще му е забавна ... а той си мисли че е там за да го гали бута я с клюна и си слага главата отдолу и тя като се люлее и му гали перчема
    Какъв ти е папагала?

аз старата ми корела я научих като взех него в ръка, в другата ръка хванах люлката,но не за закачалката,където виси, ами просто за една от стените и постепенно започнах да го уча да стъпва и да стои върху нея и по-късно вече когато беше уверен започнах да държа само за кукичката и той стъпваше и така..лошото е само,че си мислеше, че щом е закачена на клетката не става за люлеене,а когато е в ръката ми-голяма забава

Мега фен Аватара на ameli
    аз вземах негова милост пернатото на пръстче и го качвах на люлката ... и го бутвах леко с ръка .. и видя, че няма страшно и започна да се клатушка напред назад

хареса му и после много искаше да се качва на нея, обаче осакатя милия и не можеше

всичко си е до характера на пилето
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Може да го е страх, остави го да се престраши след време, като види, че това не е нищо ' лошо ' ще се качи. Изчакай просто, животно е все пак.

Голям фен Аватара на Stellsy
    Аз имам 2 вълнисти. Като разбере, че няма нищо страшно ще се качи, ако му е безинтересна няма да се качи. Мойте се бият кой по напред да се качи и я махнах.. :P
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    помоли го
    <N>

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Мъжкия отначало го беше страх и не се качваше,а сега виси с главата надоло психопата. А женската като по-кротка, се качва само вечер да спи и то ако мъжкия не е вече качен.
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    колко пари са тея папагали?
    <N>

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от passion92
    хахахахахХАХАхахХАХхаХАХ
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Град
    pazardjik
    mоите още първата година когато им купих люлка се качиха да се люлеят явно са се престрашили моита са вълнисти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си