- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против..
ползването на тампони от девствени момичета ?
започвате да се чудите и вие какво да напишете
има тампони, които са изключително подходящи за такива момичета
Абе...т'ва,май напълно сте изпростяли...![]()
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
За или против?.....Никакъв смисъл не виждам от въпроса ти.....
probvai 6tom iska6 ako ti like produlji![]()
..и ако аз съм протв,няма да ги позлваш ли?!Кво искаш да кажеш?![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Въобще за кво ви е да ползвате тампони и превръзки .. нека си кърви шундата на воля бе ... са че малко ще зацапате гащетата да не ви е през kypа ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Еее що за глупост е това ? Какъв е тоя въпрос ? За или против в какъв смисъл ? Искаш да ти кажем плюсовете и минусите ? Като питате нещо поне давайте повече информация, тука да не сме ясновидци![]()
Come out, come out wherever you are...
мм чудите се квии тем иданаправите...
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Ако ти харесва полазвай!И спокойно,като си девствена няма да се отвориш с тампон!И наистина давай повече инфо!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
И за кое да сме против?Тампона не къса девствената ципа.Но виж,може пък на момичето да му хареса да си тика тампона и вече да няма нужда от момче.Ако смяташ,че тампонът един вид,омърсява момичето,отнема му невинноста-така ти разбираш нещата.Успех с темата и първия тампон!
![]()
Dori da si devstvena tampona NQMA DA TE OTVORI. Budi spokina. Purvoto koeto e toi ne vliza tolkova navutre.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Хм...това , че си задала тъпо въпроса ... няма спор...
Нооо по темата...
Ами , аз съм за тампоните. По-удобни са и по-хигиенични , тъй като кръвта се абсорбира още в теб , което предотвратява миризмата , която по някога се отделя , когато ползваш превръзка...освен това вероятността от зацапване е в пъти по-малка в сравнение с превръзката, защото тя лесно може да се отлепи , а при тампона няма такава опастност. А и тампонът позволява носенето на всякакво бельо.
А за девствените момичета- тампонът няма да те "отвори" . Няма никакъв проблем.![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
що не измислиш още по тъп въпрос например за или против слагането на превръзки![]()