- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е?
Как можа да ме забравиш?...Първоначално написано от vesito13
Ще дивиш ти.Обещавам ти, Васко.
![]()
![]()
дебa не ме изчервявайте![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Айде нахвърлиха ти се...Почваме със залозите...
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
за кво ше залагамето май няма нито една от Пловдив
![]()
какви хора какви 5 лева... няма слушаш хората... каквото искат такова да си говорят...отвътре каквото ти говори, това е!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ех... мъка мъкаПървоначално написано от tuzaro
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
ми не,не знам и аз дали имаш,ама по впечатления...Първоначално написано от tuzaro
нищо лично
Come back and set me free... : )
не помня да сме си писали у скайпОПървоначално написано от iwsyY
на бас, че не помниш на нито една името от скайп...Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Priceless .. <3
аз по принцип трудно помня имена, за тва на скайпа на който ми трябва съм си го написал![]()
Виж как знам...Първоначално написано от tuzaro
![]()
не си първия който ми го казва...
И сега какво обиди момичето, което случайно не помниш... по простата причина, че дори и името и не знаеш... безсрамник!!!
![]()
![]()
P.S. Момичета дайте да го вържем някъде... да си седи сам... и ще прояви чувства и към храстчетата и птичките до него!!! Гаранция...![]()
Priceless .. <3
Бе според мене имаш просто не си от типа хора, които ги показват![]()
ПП Не знам защо ама съм останала с впечатлението, че си от типа "чукай-пали"![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
То като ще е така...едно чеверме да направим
.
п.п.чевермето се прави...абе който го инт...да пише,че сега няма смелост даго напиша![]()
![]()
Първоначално написано от tuzaro
шанс
Come back and set me free... : )
Аз ти нямам новия скайп,бееПървоначално написано от tuzaro
![]()
Ти си го беше написал нещо май на скайпа,ам аз забравих да те намеря.И що си направи друг скайп?Бягаш от фенки,а?
Ех,Васко...
Ти си душа човек грешно е,че не показваш чувствата си,но явно не си срещнал момичето...Аз ти желая и т'ва да стане!Голяма късметлийка ще е с теб.Даже мисля,че си доста чувствително човече.Винаги си ме разсмивал и ми е било весело с теб.
Аз май ще идвам да уча там в музикалното!Готви се, идваамммм!Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от tuzaro
и знам , че си от строителния
![]()
и как изглеждаш и как се казваш
м..да
![]()
![]()
аз по-уважавам тва чеверме, за другото.... нема кво да говорим, мошно на шишаПървоначално написано от ziko
![]()
![]()