.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

какво да прая ?

Проблемът е следния запознах се с едно момиче,допаднахме си , оказа се че мой мн добър приятел я харесва също,той искаше аз да тръгна с нея като ми казваше,че няма да има нищо против,обаче това съм го бил чувал и преди и не се оказа мн добре за приятелстовото ми с един друг човек след това се разбрахме никой да не прави нищо и да я забравим, обаче преди малко ми се включва в скайп и ми казва да тръгвам с нея и че наистина няма нищо против и сега се чудя ко да прая,не искам да си развалям и с него приятелствтото заради едно момиче

Град
    Plovdiv
    Ситуацията ти е доста спечена.Пробвай да поговориш с приятеля ти и да му обясниш как стоят нещата и да се надяваме да те разбере,и ако те разбере и ти каже "няма проблеми" или поне нещо от този сорт..тогава спокойно може да тръгнеш с момичето,но едно мн важно нещо...когато се виждате с приятеля ти( по мъжки както го казваме) недей да говориш за момичето, понеже ще го дразниш и може да се скарате .Това мога да те посъветвам.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    хубаво ли е момичето>?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Миии ебати щом сам си се натиска...тръгн ис нея... Тъпо ще е да ти казва ходи с нея ходи... и накрая да ти се разсърди...

Град
    isperih
    Всичко ще отиде подяволите, не си разваляй приятлството с този човек заради едно момиче, върни се още докато пътят е къс!

Всичко зависи от някои подробности, които не си споменал.
    1. Колко ти е близък този приятел?
    2. Чувстваш ли го наистина като такъв?
    3. Момчето ти "позволява" да тръгнеш с нея, но тя иска ли? Нали знаеш, че тези неща не зависят от позволението на някого...
    4. Колко ти харесва това момиче?

Аз те съветвам да не предприемаш нищо.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    ахахаха обаче печелиш 1 място за най-малоумно обяснена ситуация. Ти си Идиот с главно И

Честито!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на Aicken
    почуди се още малко той приятелят ти ти казва да тръгваш с нея щото ако не , сигурно ще я е изпраскал до 3 деня
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

еми щом неискаш да разваляш приятелството си защо питаш нас какво да правиш. щом държиш на него повече от едно увлечение с риск да загубиш приятелство него прави.Приятел трудно се печели лесно се губи, докато момиче можеш много по лесно да намериш.

Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    еми щом неискаш да разваляш приятелството си защо питаш нас какво да правиш. щом държиш на него повече от едно увлечение с риск да загубиш приятелство него прави.Приятел трудно се печели лесно се губи, докато момиче можеш много по лесно да намериш.

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Миии ебати щом сам си се натиска...тръгн ис нея... Тъпо ще е да ти казва ходи с нея ходи... и накрая да ти се разсърди...
    +

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Момичетата идват и си отиват... а приятелството остава завинаги
    Ако толкова държиш на него мисля, че сам знаеш отговора на въпроса си... ако не тръгвай с нея. Може наистина да няма нищо против но все пак избора е твой
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Той ти казва да тръгнеш с нея, но не можеш да си сигурен дали наистина няма нищо против това. Помисли си дали си заслужава да рискуваш.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си