Как се прави омлет, който е като палачинка?![]()
Да добавя ли шунка?
Знам, че трябва да е в тефлонов тиган, но не знам как точно да го направя...
Не е нужен тефлонов тиган.
А как се прави - зависи как харесваш яйцата:Д
Разбиваш си го добре, по-лесно ще е да ти стои цял, ако не слагаш шунка в палачинката, а после просто ще я завиеш вътре. Моите котлони са на 3 степени, пържа омлет на 2-2.5 при добре загрят тиган.:Д
Че аз друг омлет освен на палачинка не съм яла.![]()
Сирене,естествено. И с кашкавал става много готЯно.
Шунка що не. Ама пак ситно нарязана. /поне по мои вкусове ще е по-добре/
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако искаш да е тъничко, а не дебело и пропито с олио и други гнусотии, не се слагат добавки в яйцата.
А омлет и бъркани яйца са ми едно и също, предпочитам ги на трохи и така.)
ами аз лично в една купа разбивам яйцата, изсипвам висчко каквото имам или искам (шунка, кашкавал, сирене обикновено), добавям подправки и без мазнина направо на тефлоновия тиган го изливам и си става цял омлет.
А ако искаш само разбиваш яйцата в купа, подпрвяш ги, изливаш ги в тигана и като стане готово пльоскаш отгоре шунка, сирене(каквото имаш) и го завиваш на палачинка![]()
Аз слагам сирене и кашкавал и става добре.
С шунка не би ми харесало,но е до вкус.