- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Няма да повярвате какво ми се случи в училище!
Моя приятелка от Благоевград ми разказа, че преди 2 седмици в тяхното училище са им направили страхотна изненада. Накарали всички да влязат в салона по физическо.......Целият салон бил изрисуван с графити....Искам и аз, елате в моето училище.
Можете да разгледате снимки на www.up2u.bg
На какво мнение сте, за или против тази инициатива?
хах егати якото даскало... добре се е получило...евалата!!!Ами може да се каже че съм за...но само за физкултурния салон!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
е тва е салон. елате да видите нашия ква е дупка ше се срути секи момент + тва се ползва от 3 училища муахаха![]()
При нас в женската съблекалня стените са изписани от тавана до долу.. няма място един подпис да драснеш![]()
В мойто даскало едни от 11-ти си изрисуваха стаята в графити ама после ги викаха в дирекцията и ги караха да боядисват както си беше![]()
![]()
лол тва е много яко. Аз съм за, обаче само в салона. Ехаа и нашето училище да беше такова![]()
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Яко е.
nicolepcd
Xexx , jecttoko e.. Ama v moitto propadnalo dackalo za ttakova ne6to mojeme camo da ci me4ttaem xdd .
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
мбраво![]()
http://vbox7.com/play:d7bbc1bc
Кофти пример с гадна чалгия, ама графитите, на фона на които пее този, са в мойто даскало.
Супер яко са го направили това в благоевградското училище иначе. Готина инициатива, ама повечето директори са консервативни и едва ли ще одобрят да бъдат изрисувани порутените олющени стени на някой мизерен физкултурен салон![]()
Само трябва да се намери някой ученик, който е добър в това. Винаги има 1-2 такива в почти всяко училище.
Супер е на мен много ми харесва и при нас да беше така
ебати грозотията е тва нещо... и то в училище
все едно съм на улицата и си минавам покрай рейсовете![]()
<N>
От кое училище е твоята приятелка?
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
От "Кирил и Методий", Хуманитарната.
Много е яко Определено съм ЗАно и за и против да съм в нащо пропаднало даскало може само да си мечтаем за това
![]()
МоМиЧе С КаФяВи ВлАсТвАЩи ОчИ, с НаЙ-рАзЛиЧнИ тАйНи И МеЧтИ !!!
Защо само да си мечтаем, между другото, в сайта http://up2u.bg/ прочетох, че може да се изпраща авторска муйзика, която, ако бъде харесана ще се сложи като фон на сайта, а кой знае дали пък няма да стане нещо повече. Так, че ако някой се занимава с това....do it!![]()
Много радва...и аз искам нашия салон да е такъв.. ама едвали някога ще стане. ;dd
тцъ, не си прав обаче...рейсовете са баси грозните, а тфа тука е изкуство.. простоо <33, можем само да си мечтаемПървоначално написано от Neftochimic
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞