- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- PLS HELP :( ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ :(
значи харесвам си едно момче,приятели сме,не чак толкова близки ноо все пак.. от скоро го харесвам и се чудя дали да си му кажа всичо,да не се стресне като му го кажа така изведнъж
вие какво ще ме посъветвате
той си няма и на представа че имам симпатии към него
дайте пример за диалог който можем да проведем по skype,в смисъл за да му кажа по някав начин че съм
![]()
![]()
Благодаря предварително![]()
![]()
![]()
![]()
По-добре първо му намеквай и не избързвай, защото не е изключено да се стресне момчето и да почне да те избягва. Пък и ако ще му казваш, ако можеш го направи наживо, не по скайп![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Нормален разговор... не е трудно...казваш и това е каквото стане това!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз ли съм момчето![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
оо аз съм ЗА да му го изтърсиш като гръм от ясно небе... мн яко такабе пука ли ти... ти за едно момче ли си... няма свърши живота
айдеее де навий са![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
А бе я се стегни и бягай да му кажеш всичко... какво като те отхвърли... голяма работа... но пък погледни и от другата страна може, и той да те харесва и тогава ще е екстра не мислиш ли?
А и сега ако не опиташ колкото и клиширано да звучи, един ден ще се питаш "Какво ли щеше да бъде ако му бях признала всичко"
За това действай, докато е време айде...![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
оф .. нищо не му казвай, а направо нападай![]()
Абе скайп е среда на живот нищо не разбирате вече..
А иначе - бе няма да се стресне, но все пак нека не е направо. Излезте някъде, поговорете си, после го гушни по някое време, и момъка трябва да се усети..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
по добре му намеквай сигурна съм че ще се усети![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Кажи му го направо като се видите следващия път.Надявам се че той няма да се уплаши!![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
амии според мен не дей да му казваш прави някакви намеци гледай го малко по така
прави неща които да му подскажат че го харесваш
не мога да ви разбера ... мамка му за къв и е да му намеква ... намеците до ко водят ?!?! ДО НЕ РАЗБИРАТЕЛСТВО!!!!!!!!!!!!!!!! МЪЖЕТЕ НЕЕЕЕЕ РАЗБИРАТ ОТ НАМЕЦИ ( на 99% ) и защо треа да му намекнеш като може да му кажеш ? то и да му намекнеш и да не му, ако не те харесва- резултата е един и същ; само че ако му намекнеш и не те разбере ( а те харесва ) ти губиш. Капиш ?
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
стига с тоя skype бе![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Бе я казвай направо, и не по скайп.
Stay up all night with the stars *
Според мене нема смисъл да намекваш едва лище те разбереПо-скоро си му го кажи направо така или инач има само две възможности или ще се получи или не
![]()
Мисля че ако ти е приятел дори и да не те харесва няма да почне да те одбягва и ще ти каже истината направо поне да нямаш някфи надежди а пък може и той да те хар затова по-добре му кажи![]()
Аз мисля че първо трябва да научиш дали си има приятелка! Но едно нещо запомни ти можеш да си правиш планове за утрешния ден ... да си сигурна в нещо и накрая всичко да се прецака ... не бързай много но не стой на едно място! И лично на мен ми е много приятно когато някой се опитва да ми каже такова нещо ... но в никакъв случай не се прави на безразлична или недостъпна ... лично аз имам подобен проблем, и знам няма да свърши много добре, но най важното е да се бориш!![]()
Защо трябва да е по скайп?Когато се видите направи му някви намеци и ако видиш,че има интерес му разкрий чувствата си.Ако няма не се отчайвай..ако нястояваш може и да станат нешата.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
омг .... повечето от мъжете не разбират намеците !! кажи му какви чуства изпитваш към него и каквото стане ... стане![]()
[/url]
е то бива плагиатство ама и да го "bold"-неш тфа вече есмешно![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Ам според мене му кажи в очите не по скайп... и без намеци, направо му го кажи а ако нямаш смелост да му кажеш опитай се да го целунеш и от реакцията му ще разбереш дали той има чувтства или не.. аз така прая.. кисвамИ помни че винаги такива разговори се водят на живо, а не по скайп... ако е по скайп това показва че си страхлива, а дори и да е така пак не трябва да е по скайп...
успех
по скайп можеш само да му кажеш, че искаш да говорите ако решиш да му казваш че си влюбена в него
Не знам ама аз в такава ситуация по принцип опитвам се да целуна мочмето и по този начин да му подскажа... това е единствения намек който момчетата разбират
![]()
![]()
като не разбират от намеци, тоя няа как да не го разбере!!!
![]()
Сърцет0 бие бавн0, 0чите гледат жадн0, а времет0 вмест0 да лекува прави гадн0..
хах скайпа не е най-добрия вариант.. по добре излезте някаде и му го кажи.