.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

PLS HELP :( ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ :(

значи харесвам си едно момче,приятели сме,не чак толкова близки ноо все пак .. от скоро го харесвам и се чудя дали да си му кажа всичо,да не се стресне като му го кажа така изведнъж вие какво ще ме посъветвате той си няма и на представа че имам симпатии към него дайте пример за диалог който можем да проведем по skype,в смисъл за да му кажа по някав начин че съм

Благодаря предварително

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    По-добре първо му намеквай и не избързвай, защото не е изключено да се стресне момчето и да почне да те избягва. Пък и ако ще му казваш, ако можеш го направи наживо, не по скайп
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Нормален разговор... не е трудно...казваш и това е каквото стане това!!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз ли съм момчето
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

оо аз съм ЗА да му го изтърсиш като гръм от ясно небе... мн яко така бе пука ли ти... ти за едно момче ли си... няма свърши живота
    айдеее де навий са
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    А бе я се стегни и бягай да му кажеш всичко... какво като те отхвърли... голяма работа... но пък погледни и от другата страна може, и той да те харесва и тогава ще е екстра не мислиш ли?
    А и сега ако не опиташ колкото и клиширано да звучи, един ден ще се питаш "Какво ли щеше да бъде ако му бях признала всичко"
    За това действай, докато е време айде...

оф .. нищо не му казвай, а направо нападай

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе скайп е среда на живот нищо не разбирате вече..

А иначе - бе няма да се стресне, но все пак нека не е направо. Излезте някъде, поговорете си, после го гушни по някое време, и момъка трябва да се усети..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

по добре му намеквай сигурна съм че ще се усети
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Кажи му го направо като се видите следващия път.Надявам се че той няма да се уплаши!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

хахахаа мале, представям си ако хукне да бяга О_O

амии според мен не дей да му казваш прави някакви намеци гледай го малко по така
    прави неща които да му подскажат че го харесваш

Град
    Търново.... Велико Търново
    не мога да ви разбера ... мамка му за къв и е да му намеква ... намеците до ко водят ?!?! ДО НЕ РАЗБИРАТЕЛСТВО!!!!!!!!!!!!!!!! МЪЖЕТЕ НЕЕЕЕЕ РАЗБИРАТ ОТ НАМЕЦИ ( на 99% ) и защо треа да му намекнеш като може да му кажеш ? то и да му намекнеш и да не му, ако не те харесва- резултата е един и същ; само че ако му намекнеш и не те разбере ( а те харесва ) ти губиш. Капиш ?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    стига с тоя skype бе
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Бе я казвай направо, и не по скайп.
    Stay up all night with the stars *

Според мене нема смисъл да намекваш едва лище те разбере По-скоро си му го кажи направо така или инач има само две възможности или ще се получи или не

Голям фен Аватара на Dollystar
    Мисля че ако ти е приятел дори и да не те харесва няма да почне да те одбягва и ще ти каже истината направо поне да нямаш някфи надежди а пък може и той да те хар затова по-добре му кажи

Аз мисля че първо трябва да научиш дали си има приятелка! Но едно нещо запомни ти можеш да си правиш планове за утрешния ден ... да си сигурна в нещо и накрая всичко да се прецака ... не бързай много но не стой на едно място! И лично на мен ми е много приятно когато някой се опитва да ми каже такова нещо ... но в никакъв случай не се прави на безразлична или недостъпна ... лично аз имам подобен проблем, и знам няма да свърши много добре, но най важното е да се бориш!

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Защо трябва да е по скайп?Когато се видите направи му някви намеци и ако видиш,че има интерес му разкрий чувствата си.Ако няма не се отчайвай..ако нястояваш може и да станат нешата.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

омг .... повечето от мъжете не разбират намеците !! кажи му какви чуства изпитваш към него и каквото стане ... стане
    [/url]

Град
    Търново.... Велико Търново
    е то бива плагиатство ама и да го "bold"-неш тфа вече есмешно

Ам според мене му кажи в очите не по скайп... и без намеци, направо му го кажи а ако нямаш смелост да му кажеш опитай се да го целунеш и от реакцията му ще разбереш дали той има чувтства или не.. аз така прая.. кисвам И помни че винаги такива разговори се водят на живо, а не по скайп... ако е по скайп това показва че си страхлива, а дори и да е така пак не трябва да е по скайп... успех по скайп можеш само да му кажеш, че искаш да говорите ако решиш да му казваш че си влюбена в него Не знам ама аз в такава ситуация по принцип опитвам се да целуна мочмето и по този начин да му подскажа... това е единствения намек който момчетата разбират като не разбират от намеци, тоя няа как да не го разбере!!!
    Сърцет0 бие бавн0, 0чите гледат жадн0, а времет0 вмест0 да лекува прави гадн0..

хах скайпа не е най-добрия вариант.. по добре излезте някаде и му го кажи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си