.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Какво да правя? :(:(:(

Преди много време се запознах с едно момче ,с което имaхме желание да бъдем заедно,но все един от двама ни си имаше гадже.. дойде и момента в които нещата се ослужниха .. Той ми звънна искаше да се видим ...тогава аз му казах докато си с нея няма възможност аз и ти да бъдем заедно.. а той ми каза ще я оставя.. минаха 4 месеца през които не спирахме да се чуваме.. говорихме си..държеше се така мило.. подаряваше ми подаръци.. общо взето ме носеше на ръце.. и така аз се влюбих.. до ден днешен той продължава да е с нея и продължава да ми звъни..няколко пъти слагах края,казвах си всичко свърши .. ноо той беше толкова упорит ,че винаги всичко ми минаваше просто ей така.. разбирам че той е с нея от много време .. той е и първият, с които тя е водила полов живот.. но не мисля ,че е чак толкова трудно да обесниш на приятелката си за какво става въпрос поне аз така мисля... Просото вече ми писна от всичко нз кво да правя ... какво да му кажа? Как да го накарам да разбере че вече е дошло времето да избере едната от двете ни?
    Nikoi NiKOga nE sI OtIvA oT nQkOgO,AkO nE e oStAvIl Ne6tY oT sEbE Si...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Аз си мисля, че държи и на приятелката си и на теб... Иии май скоро няма да избере... а докато ти не се наложиш и не му кажеш да зибира...просто няма как да стане...ти сама каза, че всичко ти минава ей така...наложи си воля...

Re: Какво да правя? :(:(:(

Цитирай Първоначално написано от rihanna_lady
    но не мисля ,че е чак толкова трудно да обесниш на приятелката си за какво става въпрос поне аз така мисля...
    А не ти ли е хрумвало, че не иска "да обЕсни" на приятелката си? Няма сериозни намерения към теб, а ти все се надяваш...бла-бла. Не знам как не си успяла да си направиш някакъв извод за самото момче, посредством нечестното му отношение към приятелката му. А твоето самоуважение май се е изпарило. Как може да излизаш с момче, което има връзка? Аз те съветвам да приключиш тази сапунена история, защото няма да свърши особено добре " от самосебе си".

Град
    В. Търново
    Аз имам много просто решение на проблема
    Хвани си и ти приятел.
    Виж реакцията на въпросното момче и от там си прецени как да действаш.
    А може и да ги въртиш и двамата, както той доста успешно се справя с теб и приятелката му.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Кажи ми точно и ясно или тя или ти.... да избира
    не мисля, че е в правото си да залъгва така и двете ви може би не иска да нарани приятелката си или пък теб. Но и все пак ти имаш нужда от него... а той е с нея, попитай го какви чуства има към теб и какви към приятелката си, защото в крайна сметка ще има едно разбито сърце... седнете и си поговорете и да е упорит и да не е държи на думите Успех!
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    Габрово
    Тази ситуация ми е доста позната и от опит ти казвам, че няма да свърши от само себе си и накрая нищо хубаво няма да излезе. В крайна сметка все някой ще страда......
    Но...трябва да събереш целия си кураж и силна воля, да се изправиш пред него и да проведете един много сериозен разговор. Нека да ти каже какво точно изпитва към теб и към нея и какво иска от двете ви в бъдеще и.....после ще трябва да избира.
    Много ще е гадно, особено ако го обичаш, но.....няма на къде...
    Успех.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

не иска да я оставя може би защото не иска да гу връзка с нея обеждавате че ще я остави поради същата причина затова може би не я оставя. Попитай го каква е причината поради която ти казва че ще я остави не го прави..

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ако продължавате в същия дух,той ще продължава да ви върти и двете.Мисля че в случая най-добре ще е да избере,а ако не го направи - го остави,нищо хубаво няма да излезне от това

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от Consequence
    Аз имам много просто решение на проблема
    Хвани си и ти приятел.
    Виж реакцията на въпросното момче и от там си прецени как да действаш.
    А може и да ги въртиш и двамата, както той доста успешно се справя с теб и приятелката му.
    да ,подкрепям тази идея... замисли си... не е честно от където и да го погледнеш...ако няма чувства към теб не е честно да те мами ,а ако има не е честно (нормално) да не може да прекрати отношенията си с приятелката си... Успех!

Нея или Теб ?!?! Ти сериозно вземи да поговориш с него .. рано или късно тя ще разбере
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Накарай го да избира най-накрая, покажи малко воля бе момиче, как можеш да търпиш да си резервата

нямаа смисъл да си с него щом е с нея .. накарай го да избира : )

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Аз си мисля, че държи и на приятелката си и на теб... Иии май скоро няма да избере... а докато ти не се наложиш и не му кажеш да зибира...просто няма как да стане...ти сама каза, че всичко ти минава ей така...наложи си воля...
    Абсолютно съм съгласна.За това го постави пред крайност!

Повече от фен Аватара на puhinka93
    И аз съм на същото мнение,че трябва да проявиж силна воля, колкото и да го обичаш, колкото и да искаш да си снего си наложи някакви граници. Поговори си сериозно с него, кажи му че наистина е крайно време да направи своя избор и докато не го направи да не ти звъни, да не те търси повече! И когато вече е взел своето ОКОНЧАТЕЛНО решение, знае къде да те намери

Успех!
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    Търново.... Велико Търново
    не се дръжте като тъпи лапета ( а ако сте лапета - вземете се разберете ........ )

Бъди малко по - смеличка и го зарежи или той да зарязва нея ... тва е ! Не го жали много ...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от curka87
    Тази ситуация ми е доста позната и от опит ти казвам, че няма да свърши от само себе си и накрая нищо хубаво няма да излезе. В крайна сметка все някой ще страда......
    Но...трябва да събереш целия си кураж и силна воля, да се изправиш пред него и да проведете един много сериозен разговор. Нека да ти каже какво точно изпитва към теб и към нея и какво иска от двете ви в бъдеще и.....после ще трябва да избира.
    Много ще е гадно, особено ако го обичаш, но.....няма на къде...
    Успех.
    Съгласна съм
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

АМИ ...

Аз пък ти давам различен съвет : запознай се "невинно" с другото момиче и после заговорете "невинно" за момчета и нека се разбере каква е работата ! и накрая човекО остава без пукната...любов !!! ей тва е :P
    Lost ! Lost ! Lost !

..нищо не гок арай да прави,остави го-не му вдигай тела,не му пиши, не се виждайте...ако той наистина иска да е с теб,сам ще те открие и ще знае какво трябва да направи,ако повече не те потърси,бъди сигурна че така е по-добре ;]]] I все пак желая ви да се съберете! Късмет!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си