- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да прецакам ли?
наистина зависи от ситуацията . . . ама всеки е с различно мнение ако и тя те харесва вземайте се ..
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
1.За трети път ме вика да и преинсталирам компютъра в рамките на месецПървоначално написано от smileforyou12
2.При поредната преисталация вчера ми сподели,че с приятеля и са заедно от 8 месеца,а последните 4 не са правили секс,не знам защо (може и да ме лъже,ама пак си има причина..)
3.След като и казах,че в събота ще ходя на бар,тя поиска да я взема с мен,защото нямала какво да праави..
Може и да си въпбразявам,ама като го прочетеш това какво първо ти идва наум?!? ...много съвпадения станаха..
Първоначално написано от kombarka
Зависи от ситуацията!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Мен,от теб една умна тема не съм прочела...И май няма да скивам...
В никакъв случай .. човече![]()
cc
ем зависи колко си хлътнал по нея/него
ако е доста..нищо не трябва да те спира..
този човек е непознат, а ти трябва да гледаш на теб да ти е добре..
обаче от друга страна...ако имаш малко съвест(не като мен) помисли просто какво ще ти е ако на теб ти вземат гаджето..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Много зависи от ситуацията , но може би в твоята бих . Тя си иска да е с теб един вид , не виждам особена причина да не вземеш гаджето на оняи btw ти на скоро не беше ли пускал тема за някаква твоя състудентка , която също си има приятел , но с нея се сваляте и т.н. или нещо се бъркам
![]()
Профила се използва от много хора миличка,не знам кой к'ви теми е пускалПървоначално написано от vesito13
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
^дааа,бе,ние тоя сериал сме го гледали!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
неможеш да накараш никой на сила.щом другия който си харесал отвърне значи той зарязва половинката си.ти нямаш нищо общо със ситуацията.и все пак отговорих първото,живеем в свободна страна може да крадеш сърцето на когото си поискаш
Когато не познаваш човека е ужасно да го прецакаш, щото може да е печен и тогава ще е ацки тъпо![]()
Ами зависи от момичето...![]()
![]()
![]()
You believe but what you see
You receive but what you give