Декември миналата година тръгнах с едно момче да го наречем М. Ходихме 2-3 месеца на него му писна и ме пожаряза . Междувременно аз се сприятелих с двамата му приятели X. и P. и продължихме да се сприятеляваме дори след скъсването . Когато аз тръгнах с М. X. вече си беше хванал една мацка с която продължиха да ходят месец / два след като скъсахме с М. През сичкото това време с X. си говорехме постоянно за абсолютно всичко .. споделяше ми всичко .. станах му най - добрата приятелка .. и така до преди седмица две когато на един купон усетихме , че между нас има чувства и той ме целуна.. усещах колко съм му ценна и близка и той усети същото .. После поговорихме и каза , че не знаел какво иска , че скъсването с биvшата му е още прясно , защото стана наскоро . Същевременно повтаряше , че на мен и на най - добрия си приятел P. държи най- много , че съм му най - близка , че го е страх за отношенията ни , че имал нужда от мен . Беше напълно откровен и го знам със сигурност .. Казах си ок ..както иска . И аз с очакването да сме неразделни .. той вече две седмици не влиза в skype .. търси ме рядко .. Говорих с приятеля му P. .. които също си ми казва всичко и не би ме излъгал и той ми каза , че X. наистина му пукало за мене , че не е лъгал и най странното , че му е казал че има нещо повече и че ме харесвал още от преди да тръгна с М. , но сега просто не му било до гадже .. Каза и че вече се бил примирил , че няма да се съберът пак с бифшата ..Ккак да разбирам всичко това .. Има чувства ... но не му е до гадже ... , а същевременно искрено държи на мен .. но ме търси рядко.. В един смс до приятелка P. е писал \" Приятели са (поне за сега) \" как да разбирам това .. ако ме харесва само като фрндка .. защо P. ми казва че X. ме харесва и по друг начин . При това ми го каза съвсем наскоро значи чувствата му са прясни .. И защо не го показва по никакъв начин .. Супер объркана съм Да отбележа .. не е възможно да е заради М. по ред причини ..
Та както писах и по - долу в4ера си праи по skype некви базици за забивката , но се видяхме днеска ,има6е и други хора де, но останахме насаме замалко и не направи ни6то ... хем е разлюбил бившата ,хем приятеля му казва , 4е ме харесва хем не праи ни6то ... аре обяснете ми какв му е проблема [/i]