.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Татос..малко хелп? :)

Здравейтее
    Значии..реших да си правя татос.Постоянно ровя в нета,гледам татоси,но някакси досега не съм намерила нещо подходящо.Пропуснах да кажа,че ще си татуирам плешката
    Та..моля ви някой ако знае някой сайт с хубави татоси,или пък такива които вас ви кефят..дайте насам,моля
    Благодаря предварително

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    е били казала нещо по конкретно какво искаш да е?
    примери:
    зодия
    цветя
    надпис
    ...
    дай нещо за което да се захвана и ще ти намеря хубави.иначе добро място си си избрала на плешката не боли

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    обикновено, за да решиш да си направиш татуировка, би трябвало да имаш ПОНЕ бегла представа какво искаш да представлява-нещо,което да значи нещо за теб.Аз имам татуировка на врата си-името на мъжа ми,но не я направих ей така за да си надраскам нещо,а защото това значи нещо за мен.а ти...от чиста глезня...може и ти да си напишеш неговото име някъде-Валери се казва...щом идеята ти е просто да наплескаш нещо върху тялото си...!

Искам да е нещо със завъртулки,цветенца..такив неща

Някви непознати да решат какво ще ти седи на тялото цял живот?!
    да,направи си цветченца и заврънтулки,чудно даже как не искаш на кръста.Но,ако значат нещо за теб-ок.

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Не е ли по-добре първо да се научиш как се пише?
    И искаш на тялото си ,което после няма как да се махне, а не знаеш особено точно какво?

Такаа..написах темата,защото така съм преценила.И не извъртай нещата,ако обичаш някфи непознати да били решили..И така да е..аз ше се татуирам.И да значат.Други въпроси?И ае престанете да се заяждате..
    Другата госпожица с правиписа...ти в тоя форум за да поправяш правописни грешки ли си ??
    И ако ще помогнете нещо-пишете..ако не-довиждане!

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    След като малката пикла не иска да й се подиграват че не може да пише...

По темата:пробвай да напишеш татос в гугъл

Хубаво,бе,прай квото искаш-след две-три годинки като ти писнат цветченцата ще се чудиш как да ги махаш.

Град
    The Land Of The Doomed
    Аз имам татуировка и първо бих искала да те посъветвам няколко неща. Помисли си дали наистина си 100% сигурна, че искаш нещо, което после няма да можеш да махнеш от тялото си - дали няма да ти омръзне и т.н. Второто и най - важно нещо - НЕ СИ ПРАВИ ТАТУИРОВКА само защото е МОДЕРНО, да си направиш завъртулки, цветенца и т.н. Не те критикувам. Просто във времето в което сме хората не съзнават (особено на тая крехка възраст), че татуировката наистина, както казаха преди мен трябва да значи НЕЩО за теб. Идеята е тя да е нещо единствено, носещо отпечатък на нещо важно за теб и дрън дрън .. Млада си и ако си направиш цветенца за красота или масурчета и т.н. когато станеш на 30 ще си се чудиш на акъла. Не ти казвам да не я правиш - помисли си за нещо, което е важно за теб, вълнува те и носи определена символика и тогава ходи да си правиш татуировка.
    И все пак ако не искаш да ме послушаш - отиди в студиото, където ще си правиш тая татуировка и гледай каталози. Или направи като мен - харесваш си картинка и там ако отидеш при кадърни хора ще ти я направят на татуировка.

Град
    у нас...
    1 http://biskvitka.net/uploads/posts/t...4454140_28.jpg

2 http://www.flowerbutterflytattoos.ne...oot-tattoo.jpg

3 http://fc02.deviantart.com/fs19/f/20...ace_Tattoo.jpg

4 http://fc08.deviantart.com/fs39/f/20...ace_Tattoo.jpg

изобщо не каза какво да символизира татуса или дали да е цветен или черно бял просто намерих някои видове рисунки.ако посочиш нещо по конкретно мога да ти помогна.

Абе общо взето..ебала съм ви майката на сичките
    Благодаря на тези,които помогнаха а не се заядоха и не ми дадоха някое нарицателно,без да ме познават

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от CfEtii
    Благодаря на тези,които помогнаха а не се заядоха и не ми дадоха някое нарицателно,без да ме познават
    моля а ще кажеш ли все пак насочила ли си се към нещо ?

Цитирай Първоначално написано от huligankata
    Аз имам татуировка и първо бих искала да те посъветвам няколко неща. Помисли си дали наистина си 100% сигурна, че искаш нещо, което после няма да можеш да махнеш от тялото си - дали няма да ти омръзне и т.н. Второто и най - важно нещо - НЕ СИ ПРАВИ ТАТУИРОВКА само защото е МОДЕРНО, да си направиш завъртулки, цветенца и т.н. Не те критикувам. Просто във времето в което сме хората не съзнават (особено на тая крехка възраст), че татуировката наистина, както казаха преди мен трябва да значи НЕЩО за теб. Идеята е тя да е нещо единствено, носещо отпечатък на нещо важно за теб и дрън дрън .. Млада си и ако си направиш цветенца за красота или масурчета и т.н. когато станеш на 30 ще си се чудиш на акъла. Не ти казвам да не я правиш - помисли си за нещо, което е важно за теб, вълнува те и носи определена символика и тогава ходи да си правиш татуировка.
    И все пак ако не искаш да ме послушаш - отиди в студиото, където ще си правиш тая татуировка и гледай каталози. Или направи като мен - харесваш си картинка и там ако отидеш при кадърни хора ще ти я направят на татуировка.
    много ЗА това ! не си ги правете само за модерното, когато някои те пита и за ко си я напрай и ти ко ще кажеш еми за газарията... трябва да е единствено не да видиш някои със същата.. ти си знаиш но после ще сажеляваш аз направих тази грешка, но при свършен факт вече, да съм мислила. затова си помисли доста ;0

Мега фен Аватара на EarthShaker
    и такива момичета обичам!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ехееее,това можеш да си го татуираш "ебала съм ви майката"...ще ти отива на характера

Град
    Казанлък
    Оф, отвратителни сте като вземете да се заяждате! Момичето иска просто модели татуировки, може да види 1000 тука и пак нищо да не си хареса! Тя просто събира идеи, накрая може тя да си направи някаква като вземе идеи и ги смеси по различен начин! А и въобще какво ви интересува дали символизират нещо за нея, или не? Да не би да е длъжна да ви казва? А момичето, което обърна внимание на правописа - мисля,че авторката знае как се пише ,,татуировка'', а от там идва и объркването за ,,татУс'' (а всъщност се пише татОс, което е мн тъпо, ама както и да е)!

Към авторката на темата: Лично аз харесвам хора с татуировки, но аз не искам да си правя, но това си е МОЕТО мнение! Щом като искаш да си направиш татуировка само гледай да е нещо, което супер МНОГО ти харесва (за да не съжаляваш после)! Успех!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Яяя как могло и да се отнесеш нормално,а?!

Дарла..не се заяждам,ама защо даваш такива коментари като не ме познаваш?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    съжалявам ако рпиемаш различното мнение за заяждане-проблема е твой,но за мен е непонятна идеята да си правиш татуировка без ни най-малка идея какво искаш да представлява...

Не за друго..тъпо е да говориш какъв човек съм без да ме познаваш..

Оф хора престанете да се заяждате с момичето.Щом иска да си направи татос.Според мен ще е яко някво мото написано на китайски.

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    оф, за да си направиш татус, трябва да има някаква стойност за тебе, ебаси, не да ти омръзне след 5-10 години и после да се ядосваш, че си го направила.
    пример-няква тъпачка от класа ми си е направила татус на безопасни игли на вутрешната страна на ръката о.О
    ай мийн, втф? след няколко години ше й мине имо периода е ще съжалява.
    не избирай нещо случайно просто

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Виж това:
    http://de.fishki.net/picsw/122007/21/tatoo/26_tatoo.jpg

Сега можеш и на да ми е*еш майката

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ето разгледай тука - има някакви цветенца...

http://electricartbg.com/bg/gallery/flowers

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си